Katarzyna - ocena (1) Zaangażowana kadra, przyjazna atmosfera, szeroka oferta, dużo inicjatyw. Katarzyna Lena - opinia (1) Wspaniała szkoła! Bardzo polecam!! Lena Magda - opinia (1) Wspaniała szkoła z rodzinną atmosferą, polecam ! Magda
angelika - opinia (1) Od kilkunastu lat jak i do tej pory, jest to Najlepsza Szkoła z jaką się... angelika angelika - opinia (1) Od kilkunastu lat jak i do tej pory, jest to Najlepsza Szkoła z jaką się... angelika Marianna - opinia (1) Polecam szkołę z wyjątkową atmosferą i ciekawą ofertą zajęciową. Marianna Bogusia - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim szukającym najlepszej szkoły, PESS w Rumi :) Bogusia Mama Franka - opinia (2) Naprawdę nie mogliśmy wybrać lepszej szkoły dla syna. Szkoła jest mała ,... Mama Franka Sadi - opinia (2) O Ekologu, pozytywnie można wiele pisać. Wysoki poziom nauczania, super... Sadi Mama siódmoklasity - opinia (2) Wybierając ponownie szkołę dla mojego dziecka wybrałabym tę. Szkola proponuje... Mama siódmoklasity WK - opinia (3) Ekolog to szkoła wyjątkowa, nietuzinkowa - nie dla wszystkich. Stąd może... WK Adam - opinia (1) Szkoła zbudowana z marzeń. Tak. To nie pustosłowie. Bo to chyba ta specjalna... Adam A.D. - opinia (1) Do szkoły uczęszczała dwójka moich dzieci . Córka została zarażona pasją... A.D. Mama Jakuba - opinia (1) Mój syn uczeszczał do szkoły ekologicznej. Zarówno on, jak i ja jesteśmy... Mama Jakuba Absolwentka - opinia (1) Jestem absolwentką tej szkoły i mam o niej jak najlepsze zdanie. Nauczyciele... Absolwentka Mama Piotra - opinia (1) Jestem mamą, której syn skończył tę szkołę. To tutaj zaraził się dzięki... Mama Piotra Odradzam - opinia (2) Ta szkoła to jakaś kompletna pomyłka i wyciąganie pieniędzy. Niewiele daje w... Odradzam