PHU Auto-Tour

Bagażniki samochodowe

Gdynia, Witomińska 32

Mateusz.k - ocena (1) Wszystko super, ceny i serwis:) Mateusz.k Jacek z Gdyni. - opinia (1) Witam. Od lat zaopatruje sie we wszelaki osprzet do przewozu dodatkowego... Jacek z Gdyni. Świetny fachowiec, duzy wybór (1) Kupiłam tutaj bagażnik, który służy mi już ponad 8 lat. Zgubiłam kluczyk - i... Jowita
Polecamy (1) Fachowa i bardzo miła obsługa. Duży wybór sprzętu. Pomoc przy doborze. Polecamy! Anna Świetnie! (1) Byłem tam trzeci raz (po m.in. łańcuchy, bagażnik dachowy). Sklep bardzo... Piona sklep i serwis (1) jest to jedyne miejsce gdzie nie tylko sprzedaja bagazniki ale tez je... Marek K. polecam (1) Polecam super sprzedawca i ekstra towar Andrzej najlepszy sklep na Pomorzu!!! (1) Jestem pod wrażeniem!!!Pod każdym względem naj! Fachowa i przemiła obsługa i... Jolanta NAJWIEKSZY wybór (1) kupiłem w tym sklepie box i belki . Wybor towaru jest chyba najwiekszy w... Assan kupilam uchwyt rowerowy INTER PACK (1) Przepłaciłam ponad 30zł w innym sklepie co sie okazało jest tańszy.Obsługa... zielonooka bagażniki (1) Witam ! strona tragiczna ,brak zdjec i cen ,oraz opisów Edward kupilem belki oraz box thule (1) szeroki wybor asortymentu - NAJWIEKSZY W TROJMIESCIE, sprzedawca dysponuje... gf