Sławek - ocena (1) Zgłoszenie reklamacyjne wykonane fachowo i bez problemów. Niestety nie udało... Sławek Agnieszka - ocena (1) Firma zawiodła moje oczekiwania. Obsługa klienta była nieprofesjonalna, a... Agnieszka Lucyna - ocena (1) Gorąco polecam !!! Od momentu zgłoszenia w ekspresowymi tempie otrzymałam... Lucyna
Paulina - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą . Wszystko bardzo dokładnie... Paulina Zdegustowany klient - ocena (1) Kolejna 2 przygoda z serwisem. I powiem szczerze, że Panie, które tam pracują... Zdegustowany klient D S - ocena (1) Dla mnie to najlepszy serwis, z którego korzystałam dwukrotnie (naprawa... D S Daniel - opinia (1) Nie polecam nie szanują klienta Sprawa zgłoszona do producenta. Daniel POLECAM (1) Bardzo dobry profesjonalny serwis. wiliams Beznadziejna Firma (2) Nie informują o swoich wygórowanych cenach! Brak profesjonalizmu. Pieniądze... Hanna Odradzam!! (3) Przyjechali naprawić zmywarkę, fachowiec nie znała się kompletnie na... Karolina Odradzam... (1) Sam kontakt telefoniczny z centralą wystarczył aby nie oddawać sprzętu do... Jacek DRAMAT (2) PRALKA CZEKAŁA NA CZĘŚĆ 30 DNI. PO TYM CZASIE BYŁA SUGESTIA ZE MOZE POD... nadia778 Tragedia (2) Wymiana uszczelki w zmywarce trwała miesiąc czasu. Serwisant przy pierwszej... Sławek