Niezadowolenie (2) Po czasie wyszło że podłączenie pięca gazowego zostało wykonane pomocą cyny.... Były klient. Ocena wymiany pieca gazowego (1) Pan Maciej jest fachowcem z prawdziwego zdarzenia. Praca w zawodzie jest jego... Jacek Pan Maciej jest super (1) Dołączam do grona bardzo zadowolonych klientów! Pan Maciej super człowiek i... Ewa
Solidnie, bezproblemowo i miło (1) Pan Maciej wymieniał u nas dwa stare piece na jeden dwufunkcyjny. Od samego... Asia Super usługa - montaż instalacji CO działa idealnie (1) Takich ludzi jak pan Maciej to ze świecą szukać. Doradzi, pomoże w wyborze,... Andrzej Podłączenie płyty gazowej (1) Dobry kontakt. Usługa wykonana szybko, solidnie, rzetelnie i w miłej... Jacek Wymiana instalacji gazowej (2) Potrzebowałem wymiany instalacji gazowej w małym mieszkaniu ze skręcanej na... malarz Badanie szczelności instalacji gazowej i podłączenie kuchenki (1) Fachowa i terminowa usługa. Mirek Podłączenie płyty gazowej do istalacji (2) Bardzo polecam!!Wszystko odbyło się sprawnie i dokładnie. Pan Maciej... Katarzyna Instalacja gazowa oraz sanitarna (1) Gorąco polecam firme PHU-Instal, fachowo i przystępnie cenowo. Pan Maciej... Jan P. instalacja co i cwu (1) dolaczam do, jak widze, licznej juz rodziny pana Macieja, wszystko przebieglo... Edward Profesjonalizm w połączeniu ze świetnym humorem (2) Pan Maciej i jego tata, to doskonały przykład rodzinnego interesu, który za... Marcin S. Chemiczne czyszczenie grzejników (1) Pan Maciej szybko i profesjonalnie wykonał usługę czyszczenia instalacji C.O.... Leszek Polecam! (1) Bardzo polecam. P.Maciej zna sie na robocie. Wszystko pięknie i przystępnie... Tomek Polecam bardzo... (1) Pan Walaszczyk szybko i sprawnie doradzil mi wymiane bojlera na wiekszy... Anka Prawdziwy fachowiec :) (1) Bardzo sumienna firma, szybka realizacja , przystepne ceny ,Pan Maciej to... Karmela SZERYF - opinia (1) Niedawno korzystałem z usług tej firmy. Jestem mile zaskoczony fachowością i... SZERYF Rzetelna Firma (1) Firma robiła mi cale mieszkanie , pomagała w załatwieniu projektu jak i... Maciej Kołodziej