PHU Meble

Salony meblowe

Gdańsk, al. Grunwaldzka 219

Gdańsk Grunwaldzka (1) Ludzie !!! co to w ogóle jest ??? Pytając o meble w tym salonie należy uważać... Marlena Obsługa, doradztwo? - nie w tym miejscu! (1) Szok, że takie miejsce jeszcze istnieje... Jeden z przykładów próby... Iwona To nie prawda ! (2) Jestem zaskoczony powyższymi opiniami.Miałem przyjemność być obsługiwanym... zadowolony klient
obsługa (1) szkoda że przy obsłudze nie ma zero punktów lub punktów ujemnych. kobiety... KEJ_LU LUDZIE TROCHĘ POKORY ! (5) W czasach kryzysu braku zasad moralnych i etycznych trzeba być dużym... Arkadiusz CHAMSKIE ZACHOWANIE w PHU MEBLE we Wrzeszczu . (7) Wczoraj 03.04 .2014 mieliśmy z mężem nieprzyjemność bycia w salonie... nina obsługa (1) Duży sklep z szeroką ofertą mebli obsługiwany przez energicznych i... stały klient obsluga.. (2) Sklep jak sklep meblowy. Ladne witryny oferta calkiem spora, ale zniechecila... niezadowolona Fajna firma, słaba dostawa (1) Z mebli jestem bardzo zadowolony, jak również z obsługi w sklepie meblowym.... Marcin ania - opinia (1) realizacja zamówienia trwała 8 tygodni (a nie 4 jak zapewniał właściciel przy... ania