Julia - opinia (1) Zamówienie dotyczyło glazury do łazienki, niestety z dwóch zamówionych... Julia nie polecam (2) Fatalna obsługa, miałam zamiar kupić plytki do lazienki i nie tylko,niestety... Kinia Pod wrażeniem (1) Wszystko na tak! Przemiła obsługa, ciekawe wzory płytek, dostępność, cena,... Lukasz
Do polecenia (1) Fajnie wymyślony projekt, mimo dość małej łazienki. Pani projektanta... Frost Brawo (1) Zakupiłem w tym salonie płytki z firmy Saloni. Łazienka wygląda pięknie.... Klient Super (1) Bardzo szeroki wybór i naprawdę atrakcyjne ceny zwłaszcza w porównaniu z... Gosia Kabina/Brodzik "Radaway" (1) Długo zastanawiałem się przed remontem mieszkania nad wyborem kabiny. Po... Jack Szczerze polecam! (1) Bogaty wybór, fachowa pomoc, profesjonalna obsługa. Panowie Łukasz i Michał -... Marta Z. Super sklep (1) Trafiłam do tego sklepu dzięki opiniom moich poprzedników - bardzo Wam... Asia Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo mocno polecam ten salon! Chodź nie mają zbyt dużo pokazanych aranżacji... Zadowolony klient Polecam (1) Jednym słowem jak dla mnie a raczej dla nas REWELACJA! Obsługa Pana Łukasza i... Tajemnicza Alicja Profesjonalna obsługa (1) Nie wiem czemu tak mało komentarzy:) Jeździliśmy z żoną w poszukiwaniu płytek... Marcin Polecam (1) Jak najbardziej polecam. Szybka realizacja zamówień a co najważniejsze... Klient Brak możliwości zwrotu towaru (1) Obsługa sprzedażowa na wysokim poziomie. Usługi aranżacyjne dostępne na... Anonim