PILNE - co po udarze mózgu - wylew

Cześć,

Mam problem. Osoba mi najbliższa miała wylew. Na razie jest na oddziale pooperacyjnym, ale zastanawiam się, co dalej. Może ktoś już przechodził tutaj taką sytuację i mi doradzi co zrobić i na co zwrócić uwagę.

I gdzie powinien trafić chory po intensywnej terapii? Gdzie najlepiej w Trójmieście zrobić rehabilitację? Do jakich lekarzy się udać?

Poradźcie proszę, bo sytuacja jest ciężka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PILNE - co po udarze mózgu - wylew

Nikt nie był w takiej sytuacji? Doradźcie!

kliknij

ja nie od strony rehabillitacji -tylko diety -trzeba krew rozrzedzać dietą by nie było skutków ubocznych ,tzw dieta ketogenna -na bazie tłuszczy np olej z kokosa ,oliwa lepsza ,lej lniany ,to są kwasy tłuszczowe -rozrzedzają krew -dobra dietetyczka ułozy dietę będzie szybki powrót do zdrowia
zamiast weglowodanów -tłuszcze -pozdrawiam

pytaj na marta_nuta@wp.pl
szukaj dobrej dietetyczki specajlizujacej sie w diecie ketogennej -bedzie dobrze -cukier ciasta -nie -pozdrawiam

Wizyta u neurologa profesora Nyki Profesor wszystko powie i pomoże w leczeniu.Przyjmował prywatnie we Wrzeszczu róg Grunwaldzkiej i Dmowskiego /są tam gabinety lekarskie/

Inne tematy z forum

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (12 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...