PILNIE POSZUKIWANA FRYZJERKA!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Pilnie poszukuje fryzjerki na 15 SIERPNIA 2009, ktora najlepiej przyjedzie do domu. Do uczesania swiadkowej, mamy i kilku gosci.
To jest swieto i jest mega problem ze znalezieniem jakiegokolwiek salonu:/ POMOCY!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PILNIE POSZUKIWANA FRYZJERKA!!!

podłączam się do tematu. Ja co prawda mam się gdzie uczesać ale wielu moich gości (kobiet)nie i chcę znaleźć dla nich fryzjera. Najbardziej nie rozumiem tego, że fryzjerzy jak widzą, że będą mieli np 10 klientek nie mają ich jednak ochoty obsłużyć - przecież to czysta kasa. Mogą wziąć najwyżej więcej kasy za to, że pracują w święto.

Jeżeli znacie dziewczyny jakieś fryzjerki wolne w tym terminie to bardzo proszę o namiary na maila: dzanczi@tlen.pl

Ja będę wolna ale od ok 12-13. bo z rana już czeszę też na wesele jak coś podaję nr 608-071-290, może cosik się wymyśli mam jeszcze koleżankę to byśmy we dwie jakoś dali radę :D
Proszę o kontakt

dzwonię do Ciebie Ala ale słyszę info "Abonent czasowo niedostępny"

up

Miałam rozładowany tel. podam maila wyślij mi nr tel odzwonię
Alcia440@o2.pl

alcia440@o2.pl :D z małej litery
jeszcze raz podaję nr tel 608-071-290
Jutro będę w zakładzie od 11.00 do 18.00 tel. stacjonarny 58-342-15-17

jak fryzjer zechce więcej kasy za prace w święto to mu dupe obrobią,że zwariował! czy któraś panna młoda zapłaci za czesanie 300zł? tyle chciała skasować koleżanka za upięcie w boże narodzenie i ją wyśmiali.

trochę się dziwie . . . 11 dni do śluby a Ty jeszcze fryzjerki nie masz ?

ja mam, z tym ze ja jade do salonu i tam sie mna dobrze zajma, tylko chcialabym jeszcze kogos kto moglby przyjechac do domu i uczesac kilka osob - gosci,swiadkowa itp.

hmmm.... ja też zamówiłam fryzjerke dla przyjezdnych gości, niestety nikt się do niej nie udał i trochę głupio wyszło :/ więc radzę Wam dziewczyny pięć razy się zastanowić nad zawracaniem głowy fryzjerce, bo później może się okazać, że to było tylko takie czcze gadanie ze strony gości

Masz racje. Z tym ze juz kilka przyjezdnych dziewczyn prosilo mnie zebym zapisala ich do jakiegos fryzjera, a jak mowilam wczesniej z pojsciem do salonu jest tego dnia problem, bo to jest swieto:(((

ale do mnie też mówiły, że tak koniecznie, aby ich zapisać, a później jedna czesała drugą :/

To chcecie tą fryzjerkę dziewczyny czy nie .
Bo nie wiem czy mam coś planować na weekend :D
Odezwijcie się :D

:) hallo

no juz pisalam przeciez :P

efta ,leele, nie wiem która rezerwowała termin dostałam 2 maile na które odpowiedziałam proszę oddzwońcie, bo nie wiem na czym stoję . Chcę zaplanować sobię weekend :D

Fryzjerki też czasem chcą wyjechać na weekend czy mieć urlop w lato ;-), a że w sierpniu jest dużo ślubów, to i z rezerwacją terminu na ostatnią chwilę problem.

Co do Bozego Narodzenia, to mi by się nie chciało odrywać od rodziny (nie od stołu), żeby pędzić malować, bo wychodzę z założenia, że praca nie za wszelką cenę, a jak widać nawet "wszelka" cena nie jest możliwa do wynegocjowania w ten jedyny dzień roku.

Inne tematy z forum

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...