PIOSENKA NA PIERWSZY TANIEC 2013
Cześć wszystkim! Przeglądałam właśnie forum pod kątem sugestii co do pierwszego tańca weselnego. Trochę wątków się uzbierało, ale ponieważ muzyka nie stoi w miejscu i pojawiają się nowi wykonawcy i ich utwory, postanowiłam założyć nowy wątek na ten temat.
A zatem jeśli ktoś ma swoje propozycje piosenki/piosenek na pierwszy taniec, to zapraszam do wpisywania ich.
Ja i mój przyszły PM chcieliśmy początkowo zaskoczyć gości i na swój pierwszy taniec wybrać bollywoodzki hicior (lubimy wygłupy), ale potem stwierdziłam, że powygłupiać możemy się w dalszej części programu, a na pierwszy taniec wybierzemy coś bardziej romantycznego.
Moja wstępna lista utworów, z pośród których chcemy wybierać, wygląda następująco:
1) Je fais de toi mon essentiel - Emmanuel Moire
2) Nie wstydź się mówić, że kochasz - Piotr Rubik
3) To cała prawda - Piotr Rubik
4) Brzydcy - Grażyna Łobaszewska
5) Za szkłem - Bracia
6) I say alittle prayer - Aretha Franklin
7) Sous le vent - Garou & Celine Dion
8) Carribbean blue - Enya
9) Nierika - Dead can dance
10) Shostakovich Second Waltz - Andre Rieu
A zatem jeśli ktoś ma swoje propozycje piosenki/piosenek na pierwszy taniec, to zapraszam do wpisywania ich.
Ja i mój przyszły PM chcieliśmy początkowo zaskoczyć gości i na swój pierwszy taniec wybrać bollywoodzki hicior (lubimy wygłupy), ale potem stwierdziłam, że powygłupiać możemy się w dalszej części programu, a na pierwszy taniec wybierzemy coś bardziej romantycznego.
Moja wstępna lista utworów, z pośród których chcemy wybierać, wygląda następująco:
1) Je fais de toi mon essentiel - Emmanuel Moire
2) Nie wstydź się mówić, że kochasz - Piotr Rubik
3) To cała prawda - Piotr Rubik
4) Brzydcy - Grażyna Łobaszewska
5) Za szkłem - Bracia
6) I say alittle prayer - Aretha Franklin
7) Sous le vent - Garou & Celine Dion
8) Carribbean blue - Enya
9) Nierika - Dead can dance
10) Shostakovich Second Waltz - Andre Rieu