PIOTRKOWSKA- ogrzewanie

Witam.

Zastanawiam się nad kupnem mieszkania przy ulicy Jeleniogórskiej.. Oferta atrakcyjna, ale nie mam pojęcia jak kształtują się opłaty za ogrzewanie. Dodam, że jest tam ogrzewanie elektryczne. Czy mógłyby mi ktoś przybliżyć koszt takiego ogrzewania? Jakie są to średnie opłaty latem i zimą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PIOTRKOWSKA- ogrzewanie

witaj, ja również miałam podobne pytania. Z tego co ustaliłam za mieszkanie ok 40 metrów opłaty w okresie zimowym kształtują się w przedziale między 700 a 800 zł miesięcznie (zależy od taryfy i oczywiście od zużycia) :)

za 6 miesięcy dosatałm rachunek 1200zł,mam mieszkanie 48m właśnie na Jeleniogórskiej.

Mam 51 m3 na Jeleniogórskiej i wszystko na prąd. Zimą wychodzi około 700 zł na miesiąc a latem około 200 zł bez jakiegoś oszczędzania.

Inne tematy z forum

Gecco Deweloper (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Olchowa Dolina (19 odpowiedzi)

Olchowa Dolina powstaje w lokalizacji, gdzie rzadko powstają budynki jednorodzinne. Inwestycja...

Osiedle Warszawska (5 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...