Jak co roku czas odnowić wątek. Kto z Was dostał PIT i złożył już?A może ktoś z Was już dostał już zwrot. Dzielcie się informacjami dla innych wpisując urząd i miasto.
hmm złożony elektronicznie 01/03 II US - pojawił się 18/04 pierwszy etap.. Dzwoniłam wczoraj do urzędu to dowiedziałam się że zweryfikowany poprawnie i mam czekać na zwrot ;)
no w koncu sie doczekalam :) pit zlozony elektronicznie 19 lutego I US gda . ulga na 2 dzieciaki. dzisiaj przyszedl przelew. wczoraj mialam etap 2, a dzisiaj 3.
ahhh to ja jeszcze poczekam też ulga na2 dzieci zlozony 27,02 1us gda
Dodam że moja mama PIT złożony elektronicznie pod koniec kwietnia us Wejherowo ulga na 3 dzieci zwrot po dwóch tygodniach więc chyba coś w tym jest jak rodzina wielodzietna to prędzej bo ja ulga na 1 dziecko i już prawie 2 miesiące czekam
no w koncu sie doczekalam :) pit zlozony elektronicznie 19 lutego I US gda . ulga na 2 dzieciaki. dzisiaj przyszedl przelew. wczoraj mialam etap 2, a dzisiaj 3.
Na stronie urzędu skarbowego w Pruszczu jest info z dnia 13 kwietnia ze są w trakcie rozliczania pitow składanych 2 marca zarówno droga elektroniczna jak i papierowa.
Hej. a ja składałam elektronicznie 19.02 w I Urzędzie skarbowym w Gdańsku i dopiero 2 dni temu pojawiło się, że jest wprowadzony, a już się martwiłam, że nie doszedł czy co?