Porazka (3) Wlasnie czekam w kolejce. 3 osoby oczekujace przede mna. Obslugiwana jedna... Grzegorz odradzam stanowczo (1) Najgorsza obsluga i to uważam o calym podejsciu pko do klienta malo... malgorzara Nie polecam (1) Lata mijają, a problem pozostaje ten sam - kilka osób w kolejce musi czekać... martha
Koszmar! (1) Tego co tam się dzieje nie da się opisać jakimikolwiek słowami. Nad jednym... Ludwina Nie polecam tego oddziału (1) Nie chcę opisywać szczegółowo sytuacji która mnie dziś spotkała w tym... An Zmarnowanie czasu i nerwów (1) 3 osoby w kolejce - ok. półtorej godziny czekania. Dopiero gdy moje dziecko... darek TRAGEDIA (1) Po prostu absurd. Dzisiaj bylam w tym banku i jak zwykle zmarnowane pol dnia... Ola Masakra (1) Mam dwa konta w tym chorym banku i strasznie tego żałuje .oczywiście zmienię... kowal Tragedia (1) To, że są tam wieczne kolejki i to nieważne o której godzinie się przyjdzie,... klient Karygodna obsługa (1) Ludzie likwidujcie konta w Banku PKO BP!! Nie szanują nas !! Bank nie... Beneficjent z konieczności Bałagan (1) OD TEGO BANKU TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA PANI KTÓRA ZAJMOWAŁA SIĘ NASZĄ UMOWĄ... Aga kolejka (1) Wlasnie siedze w poczekalni. 6 stanowisk z podpisem DORADCA, przy kazdym ktos... klientka Kolejkowy dramat (1) To co dzieje się w tej placówce to przekracza wszelkie normy. Przychodzę rano... Greta Nigdy więcej (1) Obsługa czasem spoko ale czasem jest tragiczna... Ale naczekać się trzeba... Michał Kredyt mieszkaniowy (1) O ile przy załatwianiu spraw związanych z kredytem hipotecznym trafiliśmy na... Dariusz Glugla kredyt MIX hipoteczny i konsumpcyjny - konsolidacja (1) właśnie dzisiaj napisałam skargę do samego prezesa banku na Oddział 1... Anna Grześkowiak ul. homera 61 B porażka (1) Myślałem że kolejki zginały razem z komuną,a tu proszę w tym banku są one... klient ta placówka naraża klientów na utratę zdrowia psychicznego (1) Zlikwidowanie konta w tym banku zajęło mi dzisiaj tylko 3 godziny czekania w... tudimisa