PKO Bank Polski

Banki

Gdynia, Jerzego Waszyngtona 17

Kasia - ocena (1) Bardzo duże zaangażowanie i profesjonalizm obslugi przez pracowników... Kasia Monika - ocena (1) Bardzo profesjonalna i szybka obsługa przez Panią Ewelinę w zakresie... Monika Bartek - ocena (1) Bardzo sprawne działanie, szybka i fachowa pomoc w sprawach kredytowych i... Bartek
Dariusz - ocena (1) Jestem nowym klientem banku PKO BP, tym nie mniej z tytułu, że moja Mama... Dariusz Bogusław N. - ocena (1) Szczerze polecam Oddział 1 PKO BP w Gdyni ul.Waszyngtona 17.Jestem bardzo... Bogusław N. Angelika - ocena (1) Serdecznie polecam Panią Ewelinę O. Bardzo sympatyczną i słowna kobietka,... Angelika Justyna - opinia (1) Wszystko sprawie i bardzo rzetelnie. Polecam Justyna Jarek Rożyński - opinia (1) Niestety, ale moje drugie podejście do tego banku ponownie zakończyło się... Jarek Rożyński Sylwia - opinia (1) Od jakiegoś czasu próbowałam załatwić pewną sprawę, niestety bezskutecznie. A... Sylwia Ryszard - opinia (1) Niezwykle przyjazna placówka w której nikt nie jest nieproszony i nie ma... Ryszard G.T. - opinia (1) Pragnę serdecznie Państwu podziękować za profesjonalną i miłą obsługę Waszego... G.T.