Andrzej - opinia (2) Niepunktualna, czekałem ponad pół godziny Przez telefon dostałem informacje,... Andrzej Andrzej - opinia (1) zamówilem taxi przez telefon z Pogorza Gornego do Sopotu,cena za pzrejazd... Andrzej Karolina ;) - opinia (1) Jeżdżę z wami prawie codziennie ;) dziękuję za miłą obsługę na centrali ;) (... Karolina ;)
Drożyzna (1) Wczoraj, dn. 30.07.2019r., o 21.50 wsiadłem do zamówionej taksówki z pltaxi w... Lech Nieduziak polecam!!! (2) Jechałam wczoraj z bardzo miłym panem. Wszystko ok. Polecam !!! Maria Anonim (1) Brak przyjazdu na czas, pani z centrali ma chyba problemy z określaniem... Anonim Nie polecam (3) Nie polecam. Jechałam taksówką z małym psem na kolanach. Taksówkarz przy... Patrycja Słaba praca Pani z centrali (1) Zdanie mam podzielone. Jeśli chodzi o prace Panią dyspozytorkę to zdecydowane... ja Wyjątkowo drogo (2) Z firmy tej korzystałam już wcześniej. Niestety tym razem przejazd kosztował... Ewelina polecam stały klient Gdynia (1) polecam !!!! klient z gdyni Nabijanie w butelkę. Absolutnie nie polecam. (1) 1. Kierowca w ogóle nie zorientowany w terenie - nie wiedzieć gdzie jest... Andrzej Najlepsza korporacja w mieście -Polecam (1) Super korporacja . Miła obługa na dyspozytorni, czas oczekiwania szybki. A... Łukasz nie polecam ani podejmiować pracy jak i korzytsac z usług (1) miałem okazje chwile pracować w firmie nie polecam.Zlecenia spod stołu dla... janusz Szczerze polecam jak dla mnie najlepsza korporacja w Gdyni (1) Od paru miesięcy często korzystam z usług Red Taxi jak dla mnie najlepsza... Marri Tanio!!! Polecam (1) Kilka dni temu jechałem nocą RED TAXI z sopotu centrum na karwiny zapłacilem... Mateusz Krzysiek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Bardzo miła obsluga przy zgłoszeniu zlecenia, Pani... Krzysiek 2 jazdy za mna (1) Za każdym razem lepiej niż w innych w Trójmieście. Brawo! Gdynianin 10 na 10 (1) Kierowca miły i uprzejmy, chciał mi pomóc wejść do taxi bo mam złamaną nogę... Złamana noga33221