"POD ANIOŁEM"- aktualne opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Prosiłbym o aktualne opinie o domu weselnym "POD ANIOŁEM" w Gdańsku Brzeźnie. Chodzi mi głównie o to, że od ostatniego tematu o tym miejscu minęło już prawie 8 miesięcy, wiele par miało wesela tam w wakacje 2008r
i właśnie o świeże opinie mi chodzi.
Jeśli dałoby radę to także o zdjęcia...
Pozdrawiam!
Mirass
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: "POD ANIOŁEM"- aktualne opinie

tez jestem ciekawa :)

przeczytaj w moich postach tego wątku, to zobaczysz moją opinię:)

przeczytałem Twoje posty i nic konkretnego nie wywnioskowałem. Czy możesz napisać dokładnie co było nie tak? Bardzo mi zależy na szczegółach...

Na pewno ktoś miał tam wesele w ostatnim czasie (tj. od ostatnich opinii w styczniu....)

szczegóły mogę wysłać Ci na maila, ale po weekendzie

asiula83 jeśli to nie problem to tez poprosze o szczegóły :)

Asiula- Będę Ci bardzo wdzięczny!
to jest mój mail: mirass(at)konto.pl (at) = @

UP :)

up

hmmm...ja byłam tam ostatnio na weselu- ale w pracy (obsługa foto-video) no i cóż, co moge powiedzieć... nie wiem jak dokładnie przebiega współpraca młodych z szefostwem, ale dla mnie jako jakby niepatrzec gościa, to było wszystko ok. Z racji zawodu byłam w wielu trójmieskich resteuracjach i ta wydaje mi się całkiem wporządku, a wręcz jedną z lepszych. Dla mnie jedynym minusem jest to, że z resteuracji wychodzi się prosto na...ścieżkę rowerową, ruchliwą ulicę i tory tramwajowe. Nie zrobisz tam na pewno hucznego wesela, bo i miejsce na to nie pozwala- jest to dosyc mala resteuracja raczej nadająca się na klimatyczne przyjecie i lokalizacja (rowery, tory, centrum itp.). Z tego co wiem, to wlasciciele probuja wciskac mlodym, że zmieszczą wiecej gosci niz miejsce na to pozwala- no i niestety moich ostatnich klientow tez w to wrobili- bylo bardzo ciasno.

czesc,mielismy tam wesele we wrzesniu,na 50 osob(mysle ze do 70 osob mozna zrobic).Jedzenie-pyszne i bardzo duzo(zostalo na nastepny dzien na poprawiny w ogrodzie)wystroj-naprawde ladnie,bez kiczu-mozna ustalic co i jak ma byc(warto wczesniej podjechac i zobaczyc wczesniejsze wesela.Obsluga-rewelacja,dwoch Panu kelnerow radzilo sobie swietnie,szefowa caly czas pilnowala zeby bylo ok.czysto,palarnia na dole,mozna sie dogadac ze wszystkim.Naprawde polecam,my jestesmy bardzo zadowoleni.Emilia i
Sebastian. P.S.mam kontakt do świetnego D.J.-wodzireja,super prowadzi i tez wszystko z nim ustalasz.

Re:

Witam! to ja tez sie wtrace, bylam tam na weselu w lipcu tego roku, zgodze sie z przedmowca, ze lokalizacja jest bardzo srednia. Rzeczywiscie wyszlam sie przewietrzyc w nocy i malo nie zginelam rozjechana na sciezce rowerowej; ale najgorsze, ze lokal miesci sie w tym samym bucynku co warsztat samochodowy:/jesli chodzi o jedzenie to zjadliwe, ale naprawde bez rewelacji, plonacy indyk to wstyd-dostalam plaster grubosci 1 mm z niedobrym ryzem, no i do dzisiaj nie wiem czy jedno danie pod postacia supertwardych kulek to byla ryba czy mieso ;) obsluga rzeczywiscie ok

Inne tematy z forum

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...