PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny!Zawsze na weselu są podziękowania dla rodziców, w jaki sposób bedziecie dziękować rodzicom? Może macie jakieś oryginalne pomysły? Moja siostra na swoim ślubie dała rodzicom podziękowania oprawione w ramce, ja niestety nie moge tego powtórzyc a chciałabym też podziekowac im w jakis fajny sposób...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW

Witaj!! Nie zawsze na weselach są podziekowania dla rodziców! Osobiscie uważam ze to jest bardzo osobista spraw i powinna sie odbyć w gronie tylko najbliższych osób. Myśmy tak zrobili z mężem po błogosławieństwie podziekowaliśmy rodzicom, wcześniej tylko ułozylismy sobie teksty podziękowania w głowie. I tak powiedzieliśmy to co mnieliśmy w sercu, było bardzo wzruszająco. Oczywiście były kwiaty dla mam. W zeszłym roku bylismy na 4 weselach i na zadnym nie było podziękowań czytanych na weselu. To takie nało szczere i orginalne!!Pozdrawiam

Ja też uważam że podziękowania są mało oryginalne i nie będziemy ich mieli wygłaszanych na weselu. Będziemy mieli za to księgę ślubną, gdzie takie podziękowania się znajdą na piśmie.

czesc
My podziekowanie dla rodzicow mielismy w kosciele pod koniec mszy. Sami je napisalismy i wreczylismy kwiaty. Nie przesadzalismy bo zadne z nas nie mialo przykladnych rodzicow ale przynajmniej za to ze nas urodzili wypadalo podziekowac.
Nigdy nie podobalo mi sie to na weselu jak rodzice z para mloda stoja lub bujaja sie na srodku sali , spiewaja piosenke cudownych rodzicow mam (chociaz nie zawsze tak jest) i placza.

Najbardziej kaszaniasta jest ta melodia "cudownych rodziców mam" i tańczenie w kółeczku. Sam fakt podziękowania jest ważnym i miłym gestem. Wszystko oczywiście zależy od formy :)

Mnie się osobiście podoba ta piosenka,ale taniec w kółeczku NIEEEEE!!!!!

popieram nefretete, to ładna piosenka, u mnie na weselu zadedykowaliśmy ja rodzicom i byli bardzo szczęśliwi. Nie znam innej tego rodzaju piodenki dla rodziców!

my chyba bedziemy mieli podziekowania na weselu, ale na pewno nie z tym utworem. Brr... szukamy jakiejs piosenki z czasu mlodosci Rodzcow, ktora bedzie sie im milo kojarzyla :-)

Dziewczyny - jeśli macie jakieś pomysły na piosenki dla rodziców, to plizzzz napiszcie :) mi do głowy na razie przychodzi "Stand by me" :P

mi też się podoba ,,cudownych rodziców i mimo, że jest to troche kiczowate uważam że wzrusza i rodzice napewno to zapamietają! tylko tj pisałyście strasznie głupio wygląda tańczenie w kółeczku. na pewno nie będe czytała żadnych wymyślanych wierszyków tylko podziękujemy osobiście a nie publicznie. A pana z orkiestry chyba poproszę żeby zaraz gdy podziękujemy jakoś dyplomatycznie wyciszył piosenke i przeszedł do innej- no chyba że macie inny pomysł żeby uniknąć kółek!!! Piszcie