PODZIĘKOWANIE RODZICOM

Temat dostępny też na forum: Wesele
w grudniu mam wesele, do pełnej organizacji brakuje mi tylko jakis pomysł na zorganizowanie tej części oczepin. Chciałbym w jakiś sposób inny niż tradycyjny podziękować rodzicom. Konkretnie chodzi mi, czy może ktoś z Was organizował już cos takiego lub też ma jakis pomysł jak to zrobić. Może macie jakąś mrożącą krew w żyłach przemowe, któraby nadawałaby się do tego.
Z góry dzięki !!!
Darek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: PODZIĘKOWANIE RODZICOM

Przyłączam się do Ciebie darku, tez by mnie interesowało coś takiego. może jakiś orginalny upominek

dziekuję Asiu za pomoc, stronę którą mi podałaś odwiedziłem wcześniej , wydrukowałem ją i wziąłem ją na wzór co do moich podziękowań, bo uważam, że trochę tam za dużo jest naklepane za co się dziękuje, brak jakby opisowej formy a to ja chcem zrobić. Mam pytanie czy możesz mi opisać bardziej szczegółowo Twój pomysł jeżeki chodzi o tę tabliczkę co zamierzasz tam wygrawerować i jak on mniejwięcej ma wygądać.

p.s.
dziwie się, że na to pytanie padła tylko jedna odpowiedz, czyżby nikogo nie interesowało to jak się podziękuje ludziom dzięki którym można stąpać po tej ziemii, ktorzy poświęcili połowę życia by nas wychować. Dizewczyny widzą problem tylko w szukaniu dla siebie sukienek i czy ją wypożyczyć czy kupić. LUDZIE !!! wiem, że jestem facetem ale one naprawdę przesadzają.

Czecs, widzialam gdzies taki fajny tekst, ze rodzice trzymaja swoje dzieci za reke tylko przez chwile, ale ich serca zatrzymuja na zawsze. A moze by to wygrawerowac na tych tabliczkach? Jak myslicie? Pozdrawiam

Witaj
mam dla Ciebie ciekawą stronę ( http://www.weselicho.pl/maly/index.php) zobacz sobie po prawej stronie troszkę niżej jest " podziękowania dla rodziców" całkiem-całkiem.
Ja osobiście myślałm żeby coś im wygrawerować na takich niewielkich tabliczkach wielkości ramki do zdjęcia, nie jest to specjalnie drogie ok 200 x 2szt. a za to bardzo ładne i wiesz pamiątka jest albo do postawienia albo do powieszenia (niezniszczalna i wieczna) do tego może jeszcze jakieś kwiatki. Jedno dle "teściów" a drugie dla moich rodziców.
Pozdrawiam
Asia

Asiu, czy możesz podać jakieś namiary na firmę, która trudni się takimi tabliczkami (tel, adres...)
Z góry WIELKIE DZIĘKI!!!

Witam ponownie!
cieszę się, że spodobał wam się pomysł z tymi grawerowanymi tabliczkami.
Jest to mniej więcej wielkości A5, wykonują to oczywiście (napis) na złotej lub srebrnej blaszce i mocują na drewnianej lub szklanej(to jest bardzo ładne) podstawie. naprawde mają duży wybór wzorów-stylów- pisma możecie tam napisać wszystko(chyba?). płaci się za ilość słów i oprawę.
Adres: Gdynia ul.Starowiejska 24 "Maja" tel.620-96-38
(kurcze robie im darmową reklamę ;-))
Robią tam puchary, pieczątki, napisy na koszulki i inne pod.rzeczy.
Ale wiecie co to chyba można zrobić u każdego innego grawera.
Pozdrawiam
Asia

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...