PODZIĘKOWANIE dla kierowcy lini 126
Serdeczne podziękowania za oddanie telefonu zgubionego dnia 21.03.2016 r w autobusie lini 126 odjeżdzającego z wrzeszcza w stronę Banina o godz 05:29 .Byłam bardzo zdenerwowana gdy dotarłam do pracy i sięgając jak zwykle do kieszeni kurtki po telefon okazało się że go nie mam.Powiedziałam koleżankom że wypadł mi telefon w autobusie,jedna z nich zadzwoniła na mój numer telefonu.No i odezwał się męski głos kierowcy .Po krótkiej rozmowie ustaliłam ,że będzie wracał za 30 min.Czekałam na przystanku Rakietowa o godz 06.44 w przeciwnym kierunku .Gdy już odzyskałam telefon ,podziękowałam i żeby nie zatrzymywać autobusu dłużej wysiadłam . Wracając do pracy ,byłam cała w skowronkach.Niestety nie sprawdziłam numeru kierowcy (z nerwów),Pragnę podziękować za pośrednictwem tej strony UCZCIWEMU kierowcy ZTM.
Mam nadzieję ,że jeszcze będę miała okazje podziękować osobiście.A napewno zachowam się tak samo gdy to ja będę znalazcą telefonu.
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ.
Mam nadzieję ,że jeszcze będę miała okazje podziękować osobiście.A napewno zachowam się tak samo gdy to ja będę znalazcą telefonu.
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ.