POLECAM DOKTORA ZDZITOWIECKIEGO !!!!!!!!

Pana Doktora znalazłam przez internet. Podczas pierwszej wizyty poświęcając mi bardzo dużo czasu, odpowiedział na każde pytanie dokładnie i wyczerpująco nie okazując ułamka zniecierpliwienia (a jestem na to bardzo wyczulona). Na kolejnej z wielką życzliwością i zrozumieniem sytuacji doradził mi wielkość i kształt biustu.
Gdy leżałam w klinice (mając fachową opiekę, gotową na każde moje skinienie) Pan Doktor i tak za każdym razem pytał się o moje samopoczucie, wiedziałam też, że zrobi wszystko żebym była zadowolona. Dla mnie Pan Doktor jest osobą punktualną, zdecydowaną i konkretną. A to, że nie użala się nad pacjentem to jest wielka zaleta, bo ja chcąc współczucia nie idę do chirurga plastycznego tylko do psychologa !
Dla mnie jest wysokiej klasy fachowcem, o czym świadczy mój idealny biust, tak dobrany, że moje marzenia zostały spełnione. I chociaż bym chciała NAPRAWDĘ nie mam do czego się przyczepić. Bo w gabinecie w Gdyni też są przemiłe i fachowe panie pielęgniarki. A Pan Doktor realizuje nawet najskrytsze marzenia i jest do tego ciągle uśmiechnięty :))) Panie Doktorze Zdzitowiecki - dziękuję za drugie życie, bo dzięki Panu urodziłam się na nowo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: POLECAM DOKTORA ZDZITOWIECKIEGO !!!!!!!!

kompleks małych cycków czy faceci cie rzucali jeden po drugim i to cie bolało to nie biust zmienil ciebie a cos w glowie ci sie zrobilo zanim zaczelas to robic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1