Polecam elkę każdemu kto obawia się kursu na prawo jazdy i liczy na profesjonalną pomoc w zdobywaniu doświadczenia za kierownicą. Oczywiście strona merytoryczna jest bardzo ważna ale najważniejszy jest dobry instruktor bez którego nie zdałabym egzaminu. Pani Julita Wenta dzięki swojej cierpliwości i życzliwemu podejściu do kursanta oraz fachowej wiedzy sprawiła, że egzamin na prawo jazdy stał się czymś osiągalnym zważywszy, że zdałam za pierwszym razem!!! Pani Julita w prosty i bardzo zrozumiały sposób analizowała ze mną wszelkie możliwe skrzyżowania i sytuacje problemowe, które mogą przerażać świeżo upieczonego kursanta. Dostosowywała godziny zajęć do mojego napiętego harmonogramu pracy często poświęcając swój osobisty czas wolny od pracy, za co jestem jej ogromna wdzięczna ponieważ kurs zrobiłam bardzo szybko. Na każdym kroku wspierała mnie i cierpliwie przeistaczała moją niepewność i obawy w pewność siebie i profesjonalną wiedzę teoretyczną jak i praktyczną. I jestem w tym momencie jak najbardziej obiektywna gdyż na początku miałam również innego instruktora którego podejście do kursanta źle wspominam... Polecam elkę i moją panią instruktor każdemu kto chce zdać za 1 razem!!!