POLECAM KWIACIARNIę! BARDZO TANIą!
Dziewczyny,
odkryłam kwiaciarnię w Gdyni, na karwinach II - gdzie kobiety są przemiłe, i byłam w szoku, jak daleko kwiaty, bukiety,dekoracje są pasją tych kobitek, nie chcąc przy tym wycisnąć ze mnie ostatniej złotówki.
Zamówiłam tam : dekorację kościoła, ławek, wypożyczenie pokrówców na krzesła, kokard, bukiet i dekorację auta, 3 butonierki, do bukietu jedna gratis jest - wszystko wyszło ok 360 zł...
a dekoracja kościoła to 80 róż,zielone dodatki itd itd
bukiet z perełkami i na "mikrofonie"- więc też dość wymyslny!!
więc w porównaniu z innymi kwiaciarniami
NAPRAWDę WARTO!! Obiecałam Paniom polecić je w internecie, bo urzekły mnie, niespotykaną teraz pasją! A dodatkowo są bardzo tanie !!!
Bukiet potrafi tam kosztować 18 zł ! a jest bogaty i piekny!
Na Karwinach wysiada się na Źródle Marii i na przeciwko policji, idąc przez taki mostek jest ta kwiaciarnia.
chwaszczyńska 4b tel 58 7810053
czynne pon-sob 10-18
ndz od 10 do 13
POLECAM GORąCO !!
odkryłam kwiaciarnię w Gdyni, na karwinach II - gdzie kobiety są przemiłe, i byłam w szoku, jak daleko kwiaty, bukiety,dekoracje są pasją tych kobitek, nie chcąc przy tym wycisnąć ze mnie ostatniej złotówki.
Zamówiłam tam : dekorację kościoła, ławek, wypożyczenie pokrówców na krzesła, kokard, bukiet i dekorację auta, 3 butonierki, do bukietu jedna gratis jest - wszystko wyszło ok 360 zł...
a dekoracja kościoła to 80 róż,zielone dodatki itd itd
bukiet z perełkami i na "mikrofonie"- więc też dość wymyslny!!
więc w porównaniu z innymi kwiaciarniami
NAPRAWDę WARTO!! Obiecałam Paniom polecić je w internecie, bo urzekły mnie, niespotykaną teraz pasją! A dodatkowo są bardzo tanie !!!
Bukiet potrafi tam kosztować 18 zł ! a jest bogaty i piekny!
Na Karwinach wysiada się na Źródle Marii i na przeciwko policji, idąc przez taki mostek jest ta kwiaciarnia.
chwaszczyńska 4b tel 58 7810053
czynne pon-sob 10-18
ndz od 10 do 13
POLECAM GORąCO !!