POLECAM OSK AUTOGRYF- JEST BEZKONKURENCYJNY ! :)
Witam ! Już po pierwszym spotkaniu wiedziałam że dokonałam najlepszego wyboru :) Według mnie oraz moich znajomych i innych kursantów jest to najlepsza szkoła w okolicy :). Zdecydowanie polecam wszystkim szkołę Autogryf ,jest w niej najwyższy poziom nauczania.
Pan Marian jest cierpliwy i wyrozumiały. Wkłada dużo zaangażowania
w nauczanie. Ciesze się że wybrałam Autogryf ponieważ zajęcia teoretyczne jak i praktyczne są prowadzone w sposób zrozumiały i żartobliwy dzięki czemu lepiej jest nam zapamiętać.
Pan Marian wytłumaczył mi każdą niejasną sytuację na drodze !:)
Dzień przed egzaminem państwowym jak i już na samym egzaminie przypominałam sobie wszystkie cenne wskazówki i uwagi Pana Mariana, wzięłam je sobie głęboko do serca i zdałam ;D Jeśli nie wiecie na jaka szkołę się zdecydować gorąco polecam OSK Autogryf. Nie pożałujecie :) Autogryf jest bezkonkurencyjny. Dziękuje bardzo Panu Marianowi :) Pozdrawiam :)
Pan Marian jest cierpliwy i wyrozumiały. Wkłada dużo zaangażowania
w nauczanie. Ciesze się że wybrałam Autogryf ponieważ zajęcia teoretyczne jak i praktyczne są prowadzone w sposób zrozumiały i żartobliwy dzięki czemu lepiej jest nam zapamiętać.
Pan Marian wytłumaczył mi każdą niejasną sytuację na drodze !:)
Dzień przed egzaminem państwowym jak i już na samym egzaminie przypominałam sobie wszystkie cenne wskazówki i uwagi Pana Mariana, wzięłam je sobie głęboko do serca i zdałam ;D Jeśli nie wiecie na jaka szkołę się zdecydować gorąco polecam OSK Autogryf. Nie pożałujecie :) Autogryf jest bezkonkurencyjny. Dziękuje bardzo Panu Marianowi :) Pozdrawiam :)