POLECAM OSK MIX !
15.01.2010 zdałam egz. praktyczny kat B (drugie podejście) i jestem bardzo szczęśliwa. Chciałabym podziękować p.Krzysztofowi M. za świetnie prowadzone wykłady, profesjonalizm, konkretność i za to, że to właśnie Pan jako pierwszy uczył mnie jeździć (pierwszy raz za kierownicą siedziałam na kursie... przed biurem na Oruni... obok p.Krzysztof tłumaczył mi gdzie jest sprzęgło a gdzie hamulec. Pamiętam to jak dziś.Masakra :)
Później jeździłam pod jakże czujnym okiem p.Dariusza B. :)
Najlepszy instruktor! Cierpliwy, z poczuciem humoru, wszystko tłumaczy po sto razy, na sto sposobów, przy każdej okazji, a w tzw. międzyczasie z uśmiechem (często szyderczym :p) przepytuje pokazując nam jaką mamy wiedzę teoretyczną :)
Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Trasa dobrze mi znana, bo objeżdżona z p.Darkiem z każdej strony :)
DZIĘKUJĘ BARDZO!!! :)
Później jeździłam pod jakże czujnym okiem p.Dariusza B. :)
Najlepszy instruktor! Cierpliwy, z poczuciem humoru, wszystko tłumaczy po sto razy, na sto sposobów, przy każdej okazji, a w tzw. międzyczasie z uśmiechem (często szyderczym :p) przepytuje pokazując nam jaką mamy wiedzę teoretyczną :)
Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Trasa dobrze mi znana, bo objeżdżona z p.Darkiem z każdej strony :)
DZIĘKUJĘ BARDZO!!! :)