Jestem jedną z osób, które kurs robiły w zwykłej szkole jazdy, na pierwszy egzamin poszłam zupełnie nieprzygotowana, na kolejne egzaminy również. Całe szczęście, po kilku nieudanych próbach, dostałam numer telefonu do pana Jacka. Już po kilku minutach pan Jacek zauważył, że „boję się” samochodu i nie czuję sprzęgła, na co żaden z wcześniejszych instruktorów nie zwracał uwagi. Zaczęliśmy ćwiczyć moje obycie z samochodem. Pan Jacek uczy bawić się samochodem, dzięki czemu nauka i sama jazda stały się bardzo przyjemne. Wszystkie manewry w trakcie jazd wykonywałam ze spokojem, uczyłam się zachowania w nietypowych sytuacjach. Pan Jacek dawał mi czas na przemyślenie moich ruchów, nie poganiał mnie i uczył samodzielnego myślenia na drodze. Egzamin był dla mnie zawsze wielkim stresem, a dzięki panu Jackowi zmieniłam zupełnie podejście, na egzamin poszłam z poczuciem, że wszystko umiem i zdałam bez niepotrzebnych nerwów. Bardzo polecam pana Jacka! Poza tym, że jest wspaniałym instruktorem, pan Jacek jest przesympatyczną osobą, którą warto jest spotkać na swojej drodze.
Panie Jacku, bardzo dziękuję :)