POLECAM POLECAM

JESTEM WYMAGAJACA MAMA 2 LATKA I OPINIA INNYCH MATEK TO BZDURA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIEJSCE JEST REWELACYJNE OBSŁUGA JESZCZE BARDZIEJ BARDZO MIŁE PANIE ORAZ PAN KTÓRY OBSŁUGUJE KOLEJKE ( WIEK 24 LATA - WIEM poniewaz SIE PYTAŁAM ) MA BARDZO REWELACYJNE PODEJSCIE DO DZIECI A MATKI KTÓRE WYDAŁY ZLA OPINIE TO ZWYKŁE PUSTAKI MAJACE NA CELU TYLKO NARZEKANIE ( SZKODA MI ICH MEZOW NAPRAWDE POLECAM MAMA KTORE NAPRAWDE CHCA SWYM DZIECIA SPRAWIC FRAJDE SUPER SUPER SUPER
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: POLECAM POLECAM

dziękuję;) tak w ogólę mam 26 lat:P wiem młodo wyglądam:P pozdrawiam miłą rodzinkę:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

widać że obsługa Loopy aktywnie uczestniczy w pisaniu na forum... !

Ja osobiście nie polecam. Byłem z synkiem (5lat) a i on nie był do końca zadowolony. Plac zabaw ok, ale obsługa...... !!!
ps. do Mamy Milanka-Anity , a ja współczuję Pani mężowi. Dodaję że jestem facetem a nie .... "MATKI KTÓRE WYDAŁY ZLA OPINIE TO ZWYKŁE PUSTAKI MAJACE NA CELU TYLKO NARZEKANIE ( SZKODA MI ICH MEZOW"..... !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przesadziłaś kobieto z tym komentarzem.Może Tobie udało się trafić na dobry dzień u obsługi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda tylko, że Pani mama nie była równie wymagająca przy zaganianiu Pani do nauki, bo aż przykro czytać, takie byki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

... zacznij wymagać więcej od siebie pustaku ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pisze się "mamom", a nie "mamą" i "dzieciom", a nie "dziecią". A propos "pustactwa" :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0