POLECAM SZKOŁĘ ELKA SCHOOL!!!!
Gorąco polecam wszystkim szkołę Elka School. Jeszcze 2 miesiące temu nie umiałam ruszyć samochodem z miejsca a wczoraj zdałam egzamin praktyczny bez problemu! Wykłady u Pana Leszka Kułagi wystarczyły by orientować się w całym kodeksie ruchu drogowego. Odpowiada na wszystkie pytania i jest bardzo pomocny. Warto przeczytać podręcznik, który dostaje się w ramach kursu - tam jest wszystko. Dzięki temu teorie zdałam za pierwszym razem bez problemu. Następnie odbyłam kurs praktyczny u Pana Wojtka Naklickiego. Bardzo dobry instruktor!!!! Po trzecim spotkaniu jazda samochodem zaczęła mi sprawiać radość i lęk zupełnie zniknął. Nigdy nie miałam problemu z pasem ruchu, wszystkie manewry bardzo szybko opanowałam dzięki sprawdzonym technikom Pana Wojtka- za każdym razem bezbłędne parkowanie, jeździłam po wszystkich możliwych trasach. Pan Wojtek motywuje do nauki, samodzielnego myślenia, pokonania strachu i czerpania radości z prowadzenia samochodu. Będzie mi brakować wesołych rozmów w trakcie jazd :) Pan Wojtek przygotowuje również psychicznie do egzaminu - trafiłam na bardzo niemiłego egzaminatora, ale mimo to się nie dałam i zdałam! Dziękuję Panu! :)