Polecam gorąco tę szkołę jazdy, obsługa klienta super, atmosfera na zajęciach, kontakt z instruktorami naprawdę świetny i cena najniższa w Gdańsku. Teoria jak to teoria bardzo monotonna, ale wszędzie trzeba przez to przejść, z kolei zajęcia praktyczne BAJKA! Polecam z całego serca Tomka, atmosfera w czasie jazd bardzo luźna, można było pogadać, pożartować, a nie stresować się każdą minutą (oczywiście bez przesady, pełne skupienie na drodze), wszystko jasno tłumaczył kilkakrotnie, bez nerwów(co przy mnie było wielką sztuką:)), kiedy było trzeba to zwracał uwagę i stawiał mnie do pionu. Generalnie atmosfera bardzo profesjonalna, jednocześnie niedrętwa i łatwa w odbiorze. Polecam gorąco wszystkim ze względu na niską cenę, miłych ludzi i świetne przygotowanie do egzaminu. Ja zdałam za pierwszym razem teorie i praktykę!(kat.B) Kolejnym plusem był fakt, że nałożyło mi się parę wyjazdów i praca odkąd zaczęłam kurs i mogłam sobie wszystko tak rozciągnąć w czasie, żebym nie musiała z niczego rezygnować, pełna elastyczność i brak jakichkolwiek problemów w związku z tym. BARDZO POLECAM, dzięki tej szkole nauczycie się jeździć płynnie, przepisowo i bez stresu, wspaniałe wspomnienia :)