POLECAM dla każdego
Do trychologa trafiłam z zaleceń dermatologa, po tym jak żadne dermatologiczne zabiegi oraz lecznicze sumplementy nie działały. P. Monikę znalazłam przez przypadek, poszukując osoby która będzie kompetentna i nie zapłace za wizyte worki pieniędzy. Skuszona opiniami w internecie umówiłąm się na wizyte. TO CO P. MONIKA ZROBIŁA Z MOIMI WŁOSAMI,TO MAGIA!!!!!! Włosy wypadały, były przetłuszające się, z drobnym łupieżem, zrogowaciałym naskókiem na skóze głowy...coś okropnego. Chodzenie do pracy, na spotkania do znajomych było dla mnie jednym wielkim wstydem, spanie gdzieś i czesanie się, gdzie włosy leciały mi z głowy garściami było czymś okropnym, do tego żadne młode włosy się nie pojawiały. Nie mogłam nosić rozpuszcoznych włosów, podłoge w łazience odkurzałam co dwa dni, bo było mi wstyd przed mężem, że wszedzie są moje włosy. tylko ten kto takie coś przezył wie o czym mówie. PANI MONIKA SZYBKO I FACHOWO ROZEZNAŁA SIĘ W PROBLEMIE, ZALECIŁA SERIE 3-ECH ZABIEGÓW I POLECIŁA SZAMPON DO SKÓRY Z MOIMI PROBLEMAMI. NIGDY NIE SĄDZIŁAM, ŻE BĘDĘ SIĘ CIESZYĆ, JAK DZIECKO W BOŻE NARODZENIE, JAK PO CZESANIU NIE BĘDZIE WŁOSÓW NA PODŁOZE W ŁAZIENCE. Coś niesamowitego.