Gabinet Trychologii

Trycholodzy

Gdynia, Kielecka 20

Jerzy - opinia (1) przyjeżdżam tu na masaże ... wracam do domu jak nowy człowiek !... Jerzy Rewelacja (1) Przemiła obsługa, zostałam zalana falą informacji w zrozumiałym języku, a nie... Daria POLECAM dla każdego (1) Do trychologa trafiłam z zaleceń dermatologa, po tym jak żadne... Szczęśliwa, do tej pory zdespero
Serdecznie polecam. (2) Już po jednej kuracji i paru dniach mycia włosów odpowiednio dobranym... Just ocena (1) Jestem klientka p.Moniki od niecalego roku.Nie wystawialam wczesniej opinii... dorota masakra (3) Jeśli to jest gabinet trychologii w którym się leczy skórę głowy oraz włosy... nie ważne Super! (1) Do gabinetu trafiłam załamana ilością wypadających włosów. Pani Monika... ania SUPER POLECAM !!! (1) Super fachowa pomoc w ciężkich przypadkach takich jak Mój. Wizyty u różnych... zadowolona klientka z Rusocina Zadowolona klientka z Gdyni - opinia (1) Jeśli macie jakiekolwiek problemy z włosami to wystarczy się odważyć i... Zadowolona klientka z Gdyni Super (1) Pani Monika jest super! Nie owija w bawełnę. Mówi co jest możliwe a co nie i... chcę mieć mocne zdrowe włosy! BARDZO DOBRY SPECJALISTA (1) POLECAM DOMI Ratunek dla moich włosow (1) Dzięki pani Monice czuje sie szczęśliwa i niewstydze sie wychodzić z domu Aleksandra POLECAM SUPER!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Moniki .POLECAM NAJLEPSZY TRYCHOLOG... Agnieszka super polecam (1) Miałam problemy z włosami ,były słabe i wypadały,nie mogłam nigdzie znaleźć... Pola Polecam (1) Znaczna poprawa po paru wizytach, włosy wczesniej wypadały... Gosia Polecam:) (1) Miłe zaskoczenie, po wizytach w gabinetach dermatologicznych byłam już bardzo... Gosia polecam..! (1) ja akurat mialam problem ze skora glowy (chroniczny lupiez i lojotokowe... malgasy gurl POLECAM WSSZYSKIM (1) Przez długi czas miałem problem z wypadaniem włosów ( a nawet mółbym to... ANDREW Super efekt (2) O p. Monice dowiedziałam sie od koleżanki choć nie wierzyłam w że to może... Ania polecam (1) Bardzo długi czas borykałem się z łupiezem, prubowałem róznych srodków od... karol