POLECAM !!!
Właśnie zakończyłam kurację wyszczuplającą w salonie Bailine. Jak wszyscy, do takich zabiegów podchodziłam sceptycznie ale końcowe wyniki były zaskakujące nie tylko dla mnie ale i dla całej mojej rodziny. Efekty widać było już po kilku pierwszych zabiegach. Niezmiernie mnie to cieszyło ale nie sodziewałam się, że efekty będą naprawdę tak wymierne. Po całej kuracji czyli od stycznia do końca marca ubyło mi ok 10 kg!!! Wspaniałe jest uczucie kiedy można ubrać dżinsy, które leżały na dnie szafy nie używane przez ponad rok! Obsługa tzn. Pani Aneta i Pani Michalina, to panie niezwykle ciepłe, zawsze uśmiechnięte z podejściem do klientów. Można pytać absolutnie o wszystko, na każde pytanie odpowiedzą, indywidualne podejście do mnie jako klienta nie spotkało mnie jeszcze w żadnym z salonów urody. Najfajniejsze jest to że kuracja nie kończy się tylko na samych zabiegach, Panie pomagają w doborze odpowiedniej diety doradzają w jaki sposób nie zaprzepaścić efektów kuracji. Polecam wszystkim ten sposób pozbycia się kilogramów (szczególnie teraz przed latem) i ten właśnie salon w Gdańsku.
Pozdrawiam serdecznie
szczuplejsza i lżejsza o 10 kg bardzo zadowolona
Ewa
Pozdrawiam serdecznie
szczuplejsza i lżejsza o 10 kg bardzo zadowolona
Ewa