Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam dzięki bailine wciągu miesiąca schudłam 4 kilo i 45 cm (byłam... Karola zadbaj o siebie, na to nigdy nie za późno (1) Trafiłam do salonu Bailine dzięki swojej koleżance, która poleciła mi łatwy... Kasia Polecam (1) Od dwóch i pól roku jestem klientkom salonu bailine, polecam wszystkim którzy... Izabela Albecka
nasza kobiecość (1) Zapewne nic nowego już nie powiem. Wszystkie zalety korzystania z usług... Ilona Zadowolona i polecam. (1) Trafiłam do Salonu Bailine przez reklamę otrzymałam email, miło zaskoczona... Izi gorąco polecam (1) Nie miałam potrzeby zrzucenia zbyt wielu kilogramów. Poznałam ten salon już... Małgorzata Zadowolona:) (1) Pierwsza wizyta - wielki znak zapytania, a potem miłe zaskoczenie: lekkość,... Krystyna Gorąco polecam, (1) Bailine to nie tylko modelowanie sylwetki poprzez skuteczny masaż, to również... J&C Bumerang:) (1) Wracam dwa razy w roku na min 5 zabiegów,tracę 17 cm i wystarczy.Moje... krystyna Super sposób na szczupłą talię... (1) Jest to najlepsza metoda na utratę wagi i zbędnych centymetrów bez wysiłku... Gosia z Gdyni bardzo polecam (1) Korzystałam z różnych form zabiegów, żeby wrócić do formy po ciąży - dużo z... Izabella POLECAM wszystkim, którzy ciągle 'walczą' z niedoskonałosciami swojego ciała.. (1) Jako osoba, która zawsze miała problemy z nadwagą, ciągle musząca się... agata / 26 lat GORĄCO POLECAM:) (1) Gorąco wszystkim polecam:) Super efekty juz po 3 zabiegach:) Gosia Rewelacyjne efekty w odchudzaniu! (1) Gorąco polecam zabiegi bailine.Przez 2 miesięce schudłam 9 kilo i straciłam... ID 4654 Naprawde warto! (1) Zaczęłam chodzić na zabiegi w Bailine, po wielu nieudanych próbach... marlena 4622 beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów i rezultatów. Próbowałam już wielu metod,... beata ID 4491 - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Wyrażnie poprawił mi się wygląd... ID 4491 Opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z miłej, profesjonalnej obsługi.Można skonsultować... ID 4494 dla mnie bomba (1) Wreszcie udało mi się zmniejszyć rozmiar 44 na spokojne 42 bez morderczych... 4368 Niemożliwe stało się możliwe (1) Mieszkam w okolicy i z zainteresowaniem patrzyłam, gdy remontowano lokal na... Dorota ID 4422