Bailine - wreszcie coś dla zabieganych kobiet (1) Kiedy po raz pierwszy rafiłam do salonu chodziło mi przede wszystkim o... ID 2495 Nie tylko dla osób z nadwagą (1) Do salonu trafiłam po utracie 13 kilogramów wagi. Nie muszę mówić jak wygląda... Hanna ID 3916 Bailine doskonały relaks i gimnastyka bez wysiłku (1) Jestem otyłą emerytką po sześćdziesiątce walczącą bezskutecznie z tym... ID3477
Basia 3393 (1) Od trzech lat jestem stałą klientką salonu Bailine. Regularnie tracę zbędne... Basia Aerobik bez wysiłku (1) Polecam wszystkim, którzy nie mają czasu na uprawianie sportu albo wcale,... Marta 3858/3850 Polecam (1) Nie mogłam sobie poradzić ze swoja nadwagą i figurą, stosowałam rożne diety... Grażyna 2482 Gorąco polecam:):):) (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa, zawsze gotowa we wszystkim pomóc i... Beata 4118/3850 Zadowolona klientka (1) Jestem bardzo zadowolona i szczerze wszystkim polecam (id3495) Monika POLECAM !!! (1) Właśnie zakończyłam kurację wyszczuplającą w salonie Bailine. Jak wszyscy, do... Ewa ID 4111 Małgorzata ID 2160 - opinia (1) świetna metoda umożliwiająca stała kontrolę nad figurą, poprawiająca napięcie... Małgorzata ID 2160 Rewelacja! (1) Polecam każdemu! Mężczyznom, też. Ale oni mogą tylko nam kobietom... Longina Czajor Wiosenna metamorfoza (1) Trafiłam do salonu Bailine 3 tygodnie temu na bezpłatny zabieg próbny i... Maja4128 Wspaniałe! (1) Polecam wszystkim! Co najważniejsze - są efekty, a obsługa w gdańskim... Agnieszka 4117/3850 Polecam (1) Miła, sympatyczna a przede wszystkim bardzo kompetentna obsługa... Lena 4136/3850 REWELACJA!!! (1) Dobry klimat, miła obsługa, REWELACYJNE WYNIKI :-) Konsultantki bardzo... Małgosia, 4131/3850 sprobujcie , bo warto (1) Bardzo jestem zadowolona z zabiegow w gdynskim salonie . Dzieki... Katarzyna Kaminska super sprawa... (1) Miło,czysto i przyjemnie a do tego efekt murowany.Bardzo miła obsługa,fachowa... Gosia polecam zabiegi elektrostymulacji mięśni (1) Witam wszystkich:) Jestem stałą klientką Salonu Bailine, od kilku miesięcy... Nina Polecam elektrostymulacje! (1) Zachęcam do skorzystania z zabiegów w gdyńskim salonie Bailine. Miła... Jola 613 Krystyna - opinia (1) Moje wrażenia z salonu w Gdyni są bardzo symatyczne.Schudłam, stracilam w cm.... Krystyna