sukces:) (1) Próbowałam kilkakrotnie za pomocą diety schudnąć,niestety bez efektu.... krystyna55 id4480 Polecam ! (1) Jestem bardzo zadowoloną klientką Salonu Figury Kobiecej Bailine. Dzięki... Halina ID 3277 Polecam gorąco! (1) Polecam gorąco Bailine we Wrzeszczu. Po serii 26 zabiegów skóra wyraźnie... Sylwia id 4471
Polecam ! (1) Bardzo mila obsluga. Przyjazny klimat. Relaks z widoczny rezultatem . Po... Agnieszka ID 4240 Warto zadbać o swoją figurę (1) Oferowane przez Salon zabiegi z całą pewnością wpływają na ukształtowanie... wierna klientka Goąco polecam. (1) Bardzo miła,fachowa obsługa.Efekty wspaniałe,33cm,5kg stracone.Bardzo... ID 4436 Wszystkim gorąco polecam :-) (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów i rezultatów. Próbowałam już wielu metod,... ID 4311 polecam (1) Studio oferuje dobre usługi na wysokim poziomie. Ich skuteczność jednak... Ewa k.untercshuetz - opinia (1) jest ok. nie mam uwag k.untercshuetz Zdecydowanie polecam ! (1) Wszystkim Paniom, które wahają się, czy skorzystać z usług salonu Bailine,... Joanna ID 4320 Polecam (1) Bailine to swietny sposob na tracenie kilogramow. Odpoczywajac i czytajac... ID 4380 Wszystkim leniuchom gorąco polecam :-) (1) Nie męczę się, leżę. Odpoczywam lecz ubrania stają się za duże! Fałdy... ID4340 warto spróbować (1) Jestem zadowolona z rezultatu jaki osiągnęłam. Na początku mojej przygody z... Beata 4314 Sylwetka (1) Polecam Paniom,które potrafią uzbroić się w cierpliwość a efekty będą co... Astrid opinia (1) bardzo fajne zabiegi, które pomagają pozbyć się zbędnych centymetrów. Są... id 4323 Polecam:) (1) Na dzień dobry witają przemiłe,profesjonalne terapeutki:)Każda klientka jest... ID 4354 Polecam (1) Jak do tej pory odbyłam kilka wizyt w salonie Bailine i jestem zadowolona z... ID 4302 Magda nareszcie bez jo-jo (1) Kiedy trafiłam do salonu chodziło mi przede wszystkim o zredukowanie wagi i... Małgorzata, dyrektor projektów Polecam (1) Korzystam już kolejny raz z usług tego salonu.Jestem bardzo zadowolona... ID 1909 ID 3760 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów i rezultatów. Próbowałam już wielu metod,... ID 3760