nareszcie bez jo-jo
Kiedy trafiłam do salonu chodziło mi przede wszystkim o zredukowanie wagi i to nie byle jakiej, ale 24 kg. Zmierzono mnie i zważono, dokonano indywidualnej oceny mojej figury i wytyczono realny cel do osiągnięcia określając również czas jaki na to potrzebuję. Otrzymałam diety i propozycje zestawu ćwiczeń. Pierwsze efekty zaczęły być widoczne u mnie po 8 zabiegach. W ciągu 5 tygodni schudłam 3 kg, a co najważniejsze ubrania stały się luźniejsze.
Stosowana dieta nie jest drastyczna ani głodowa i zdecydowanie jej zaprzestanie nie doprowadzi do powrotu kilogramów!
W zakładzie jest bardzo przyjazna atmosfera, miła, bardzo serdeczna obsługa oraz ciekawy wystrój i relaksacyjna muzyka. Jest czysto i estetycznie.
Prowadzę siedzący tryb życia, a zabiegi oprócz poprawy sylwetki, wzmocniły mi mięśnie i korzystnie wpłynęły na moje problemy zwiazane z układem ruchowym i krążeniem.
Polecam!
Stosowana dieta nie jest drastyczna ani głodowa i zdecydowanie jej zaprzestanie nie doprowadzi do powrotu kilogramów!
W zakładzie jest bardzo przyjazna atmosfera, miła, bardzo serdeczna obsługa oraz ciekawy wystrój i relaksacyjna muzyka. Jest czysto i estetycznie.
Prowadzę siedzący tryb życia, a zabiegi oprócz poprawy sylwetki, wzmocniły mi mięśnie i korzystnie wpłynęły na moje problemy zwiazane z układem ruchowym i krążeniem.
Polecam!