~Oszukany klient
(7 lat temu)
Również NIE polecam firmy Tomag z Gdyni, w ogóle nie zasługuje na szacunek, mam tu na myśli przede wszystkim tego właściciela, który jest wielkim ściemniaczem... Zamówiłem u niego sweter mundurowy i koszule. Umówiłem się z nim dzień później na odbiór osobisty i wszystko miało być gotowe do odbioru. Kiedy dzwoniłem do niego z rana, aby umówić się na konkretną godzinę (też kilka razy słyszałem, że nie może rozmawiać, a było to prawdziwe lekceważenie, bo jak tłumaczył się prowadził auto. Każdy właściciel firmy, który dużo jeździ i rozmawia przez tel. ma bluetootha... Tylko nie ten...) to powiedział mi, że po 12 mogę przyjechać do firmy, a jeszcze pytał się rozmiar koszul i mówił, że je ma.... Jestem o czasie i dziewczyny w biurze mi mówią, że go nie ma, a jak z nim rozmawiałem przez telefon, to powiedział, że jutro przywiezie mi je do domu.... Oczywiście nie zaufałem temu oszustowi, bo bym poleciał na statek bez wymaganego ubioru... Oczywiście dzień później też do mnie dzwoniła Pani z biura i mówiła, że dzisiaj jednak mi ich nie przywiezie, ale może mi je podrzucić następnego dnia, co w mojej ocenie kolejny raz było oszustwem. Tutaj te Panie dzwoniły tylko w imieniu tego mało wiarygodnego właściciela firmy Tomag.... i reprezentowały czarną owcę...
Prawdą jest fakt, że ceny mają niższe niż konkurencja, ale pytanie czy warto się szarpać z taką firmą? W mojej ocenie to NIE, tym bardziej, że gościu w prost Ci cały czas ściemnia....
Szanujmy się nawzajem...!!!
0
0