Weszliśmy z mężem tak przyokazji, po drodze na zakupy. Planowaliśmy kupić wycieczkę przez internet. Miła rozmowa, prezentacja oferty, zapisany numer telefonu, miłe wrażenie - z tym wyszliśmy. Następnego dnia (sobota) szukałam odpowiedniej oferty w internecie - znalazłam wyjazd do Rodos z Triady. Zadzwoniłam do Nieznanych Kontynentów, Pani wstępnie, bez zobowiązań zarezerwowała mi miejsca. Po rozmowie zadzwoniłam do Triady wierząć, że u źródła będzie taniej i może lepiej. Pani z Triady zarezerwowała nam wycieczkę, ale... na tydzień później niż umawiałyśmy się telefonicznie. Odkryłam to w poniedziałek chcąc ustalić sprawę zaliczki. Gdy załamana szukałam alternatywnego wyjazdu (jakąś godzinę po rozmowie z Panią z Triady) otrzymałam smsa. To była Pani Z Nieznanych Kontynentów informująca mnie, że trzyma dla nas miejsca, odnawiając rezerwację co 2 godziny. W ciągu kolejnej godziny byłam w Galerii Przymorze, aby sfinalizować sprawę. Po zakupie wycieczki były kolejne kontakty z informacjami, z zapytaniem jak nam tam jest, z prośbą o opinię o pobycie po przyjeździe. Jestem pod wrażeniem. Po następną wycieczkę jedziemy prosto do Nieznanych Kontynentów!!! :-)