Katarzyna - ocena (1) Sprawnie, przyjemnie, polecam. Katarzyna Margarita - ocena (1) Bardzo udany wyjazd. Dobra organizacja, opieka, wyżywienie, noclegi. Wszyscy... Margarita Justyna - ocena (1) Bardzo dziękuję za profesjonalnie zorganizowaną wycieczkę szkolną ( jak... Justyna
Piotr Nagornik - ocena (1) Wycieczka została przygotowana profesjonalnie i perfekcyjnie. Piotr Nagornik Alicja - ocena (1) Kompetentnie, miło, niezawodnie. Alicja Joanna - ocena (1) Jak zawsze wszystko w porządku! Nie pamiętam która to już moja wycieczka... Joanna Iwona szulc - ocena (1) Świetna organizacja i miła współpraca. Iwona szulc Izabela Samulczyk - ocena (1) Wycieczka zgodna z planem. Profesjonalna obsługa kierowcy i pilota. Polecam. Izabela Samulczyk Justyna - ocena (1) Bardzo dobrze zorganizowana wycieczka i zagospodarowany czas. Przemiła Pani... Justyna Ewa Miedzińska - ocena (1) Wycieczka cudownie zorganizowana, należy podkreślić doskonały dobór lokalnych... Ewa Miedzińska Ktośnapewno - ocena (1) Fajnie bardzo fajnie ciekawe ciekawostki Ktośnapewno Andrzej D. - ocena (1) Dziekujemy za kompetentne doradztwo, szybka i rzetelna informacje oraz pomoc... Andrzej D. Iwona K. - ocena (1) Trzydniowa wycieczka do Warszawy z uczniami klas 7 Szkoły Podstawowej w... Iwona K. Gdanszanka - ocena (1) Kultury zapewne brakuje panu właścicielowi, który nie potrafi kulturalnie... Gdanszanka Gosia - ocena (1) Korzystam z biura od lat i zawsze jestem bardzo zadowolona :) Polecam z... Gosia Beata S.-W - ocena (1) Dziękujemy za profesjonalnie zorganizowaną wycieczkę do Budapesztu i... Beata S.-W Katarzyna Wojtasik - ocena (1) Witam, tradycja wiosenna za nami i również kolejny wyjazd. Tym razem... Katarzyna Wojtasik Kamila - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować biuru podróży unitur za doskonale... Kamila M.Pałubicka - ocena (1) Świetna organizacja wycieczki. Szybka reakcja na moje informacje- maile. Moje... M.Pałubicka Klient - ocena (1) Świetnie dobrana oferta i duże wsparcie Klient