Gosia - ocena (1) Korzystam z biura od lat i zawsze jestem bardzo zadowolona :) Polecam z... Gosia Beata S.-W - ocena (1) Dziękujemy za profesjonalnie zorganizowaną wycieczkę do Budapesztu i... Beata S.-W Katarzyna Wojtasik - ocena (1) Witam, tradycja wiosenna za nami i również kolejny wyjazd. Tym razem... Katarzyna Wojtasik
Kamila - ocena (1) Chciałabym serdecznie podziękować biuru podróży unitur za doskonale... Kamila M.Pałubicka - ocena (1) Świetna organizacja wycieczki. Szybka reakcja na moje informacje- maile. Moje... M.Pałubicka Klient - ocena (1) Świetnie dobrana oferta i duże wsparcie Klient Marta Zwierzynska - ocena (1) Najlepsze biuro, rzetelne, kompetentne. Pani Iwonka załatwia wszystko od... Marta Zwierzynska Ja - ocena (1) Polecam ,super wakacje ,dbałość o klienta począwszy od wyboru oferty ,aż do... Ja Ja - ocena (1) Polecam ,super wakacje ,dbałość o klienta począwszy od wyboru oferty ,aż do... Ja wiki - ocena (1) Duzy plus za obsluge pracujaca w centrum handlowym w wilanowie - dobralismy z... wiki niki1991a - ocena (1) Wspaniałe miejsce , profesjonalne podejście do klienta :) polecam serdecznie niki1991a Dzieci - ocena (1) było fantastycznie!!!! Dzieci danuta barczak - ocena (1) Już kilkanaście lat korzystam z usług tego biura.Polecam wszystkim za... danuta barczak Justyna Susdorf-Grabowska - ocena (1) Miło, profesjonalnie, bezpiecznie! Justyna Susdorf-Grabowska Barbara - ocena (1) Przesympatyczna obsługa, panie tak zaangażowane w wyszukaniu najlepszej... Barbara Barbara - ocena (1) bardzo sympatyczna i pomocna obsługa, ile razy korzystałam z tego biura... Barbara Beata Rogozińska - ocena (1) Wycieczka szkolna Wilno - Kowno - Troki organizowana przez unitur jest godna... Beata Rogozińska Katarzyna Wojtasik - ocena (1) Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wycieczki do Berlina! Cieszymy się... Katarzyna Wojtasik Joanna - ocena (1) Świetnie zorganizowana wycieczka szkolna. Komunikacja z biurem również... Joanna k.Rymarowicz - ocena (1) Profesjonalne, długo działające biuro, z obsługą na najwyższym poziomie. k.Rymarowicz