POLECAM
Jestem stałym bywalcem w tej kanjpie. Jedzenie bardzo dobre, na wysokim poziomie jak na bistro. Niestety mam jedno zastrzeżenie, a mianowicie chodzi o wielkość porcji. Czy nie ma określonej gramatury na mięso i ryby? Czasem przychodzę i dostaje ogromną porcje, innym razem zamawiam to samo, a mięso jest o połowę mniejsze niż poprzednim razem. Jednak mimo wszystko jakość , smak i wygląd oceniam na 6. Jesli chodzi o obsluge to bardzo czesto sie ona zmienia. I jest to wielkim minusem, mam wrażenie ze niektore kelnerki kompletnie nie znają kart!a na pytanie czy mozna rodzielić rachunek odpowiaja że nie! Jeśli chodzi o Panie z poprzednich sezonów to nie ma z nimi zadnych problemow, nadal w formie,sprawnie obsłuża, chętnie doradza, a także zagadają stałego klienta. Co ważne nie sprawjaja wrażenia jakby były tam za karę...(jak co niektóre), zawsze uśmiechnięte mimo wielu godzin pracy i ruchu ktory jestam ogromny szczegolnie w czasie jarmarku.bardzo czesto nie mozemy znalezc wolnych miejsc. Co b.dobrze świadczy o lokalu:) Pozdrawiam