Maciej - ocena (1) Pyszne jedzenie Maciej Ewa z Torunia - ocena (1) Bardzo smacznie, dużo- aż za,,, miła obsługa,ceny jak na starówkę... Ewa z Torunia Rafał - ocena (1) Dawno nie byłem, ale się nie zawiodłem. Poziom przygotowani dań i ich... Rafał
Tomasz Horn - ocena (1) Restauracja malowniczo położona jedzenie serwowane przepyszne obiad żurek... Tomasz Horn Dorocia - ocena (1) Polecam restauracje kos pyszne jedzenie bardzo Polecam Dorocia Wioleta Saracen - opinia (1) Jedzenie bardzo pyszne, obsługa na najwyższym poziomie. Idealny czas... Wioleta Saracen MIKA z rodziną - opinia (1) Bardzo miło spędziliśmy rodzinne spotkanie w Restauracji Kos Na widelcu.... MIKA z rodziną DP - opinia (1) wielkie rozczarowanie!!!! 170 zł wydane lecz najbardziej zmarnowane pieniądze... DP Renia - opinia (1) Bardzo dobra jakość potraw, duże porcje, cena adekwatna do dania. Renia kiki - opinia (1) smacznie zdrowo miło ,place zabaw to bajka dla dzieci kiki Magdalena - opinia (2) W KOSie bywałam często, ale niestety teraz coraz rzadziej :( Jest to... Magdalena Nowa karta - do bani (2) Restauracje KOS wspominałam bardzo mile do czasu wprowadzenia nowej karty.... Pyszne jedzenie, świetny pokój zabaw (1) Byliśmy nie dawno w restauracji KOS na lunchu. Pyszne pozycje w przystępnej... Krystian kos (1) to już nie jest ta restrauracja co kiedyś... ; od poczatku istnienia KOS-a... dorota Raj dla podniebienia :) (1) Gorąco polecam KOSa- po raz kolejny się nie zawiodłam, Pomidorowe gnocchi z... Monika Świetne jedzenie i obsługa (1) Świetne jedzenie nie długi czas oczekiwania , wszystko podane sprawnie i do... Dominik Porażka (1) Na 4 zamówione dania, tylko jedno podano zgodnie z zamówieniem. Koleżanka już... ryba prawie wszystko super... (1) dania bardzo dobre, ale o wiele za duże. ew od razu wziąć danie główne na... Michał Świetny wystrój i super plac zabaw dla dzieci (1) Niestety, przed powiększeniem kos był super miejscem. Dobre jedzenie i... Dawid Okropnie (1) Jedzenie zostało podane przed talerzami, bo kelnerka... Michał