skandal nie jedzenie (1) Bylam dzisiaj w odnowionym bistro Kos i napewno ostatni. Zamowilismy sznycel... elwira nowy wystrój bardzo fajny, ale jedzenie już nie.... (1) Po dłuższej przerwie spowodowanej remontem postanowiłem odwiedzić Bistro KOS,... Andrzej restauracja (1) Z okazji Dnia Ojca z mężem i dziećmi odwiedziliśmy restaurację po remoncie.... Zuzanna
Super! (1) Przypadkiem z mężem wstąpiliśmy do Kosa i ku naszemu zaskoczeniu zobaczyliśmy... Patrycja Przed remontem było lepiej (1) Kiedyś to było bistro a teraz usunęli nazwę i jest po prostu samo Kos.... Sylwia jakosc dan (1) Co sie stalo z plackiem po wegiersku tym z przed remontu? Gdzie jego swiezosc... Aska słabo słabo słabo (2) jadłem kilkakrotnie... na poczatku ok 1.5 roku temu jeszcze uszło. ogolnie... marcin KOS po remoncie stracił to co miał najcenniejsze - dobre jedzenie (2) Wybraliśmy się do KOSa po przerwie spowodowanej remontem. Pozytywne... Kasia Profesjonalna obsluga (1) Wczoraj mialam przyjemnosc wybrac sie z chlopakiem do odnowionego Kosa,... Karolina Nowy Kos juz otwarty ! (2) W końcu koniec remontu , restauracja otwarta !:) Nowa aranżacja wnętrz ,... Ulubienica Kosa Rewelacja (1) Dzisiaj odwiedziłam z mężem restaurację po remoncie. Jest pięknie! Doskonałe... Wrocławianka Rozczarowanie obsługą, Beznadziejna łacznie z Kierwoniczką (3) Z wcześniejszym wizyt byłem pewien jednego, porcje ogromne, jedzenie trochę... Jacek Bistro = fatalne jedzenie ? (1) Jasną rzeczą jest, że bistro nie reprezentuje standardu renomowanej... Zawiedziona lepiej? już było... (1) niestety, nie byłem w Kosie trochę czasu, ale ostatnio wizyta zmieniła moje... A.G. swieta (1) bylem z dziecmi niedawno w fabryce sw Mikolaja i ku mojemu zaskoczeniu... Sebastian Pizza to jakieś wielkie nieporozumienie. (1) Przyszedłem. Zamówiłem pizze. Zjadłem. Dziękuję - więcej nie skorzystam.... Buzy Obsługa chyba odbywa tam zastępczą karę więzienia (1) Kos stał się miejscem które wybieram już tylko i wyłącznie z konieczności a... Adam bistro kos na piwnej gdańsk (1) żeberka zimne, frytki zimne, surówki takie sobie, kotlet z serem do kitu,... klient Kto u Kosa kupuje ten w domu nie gotuje (1) Pod takim hasłem reklamują się Delikatesy Kos. Niestety karta upoważniająca... jacek Super (1) Wczoraj z mężem, siostrą i szwagrem odwiedziliśmy restaurację KOS. Namówił... Karolina