Czegoś brakuje (2) Mam takie wrażenie, że ambicje właścicielowi wzrosły, niestety jakość... Maciek Milo (1) Gustowny wystrój, smaczne, dobrze doprawione jedzenie, obsługa w porządku.... milka Kos po remoncie (2) Byliśmy wczoraj z mężem na imieninowo-śledzikowym obiedzie w Kosie.... Solenizant
Nie polecam tego miejsca (1) Byłem tam ostatnio zamówiliśmy dwa dania, mięso przypalone. Po zjedzeniu... były klient zawsze jest miło (1) KOS-a odwiedzam ze znajomymi raz w miesiącu i nigdy się nie zawiodłam.... Paulina solidnie (1) bardzo dobry zurek w chlebie inne potrawy solidnie przyrzadzone mozna tu... vito restauracja Kos (1) Po zmianie wystroju jakość podawanych potraw bardzo się popsuła. Porcje są... Jagoda jest dobrze (3) jako klient starego kosa nie zgadzam się z opiniami, że nowa wersja jest... Hubert O. Fajne miejsce, do polecenia (1) Byłem ostatnio z żoną na obiedzie i było bardzo przyjemnie. Jedzenie smaczne... Rafał K. Nowy Kos (1) W restauracji po remoncie bywałam kilkakrotnie dając mu co i raz kolejną... Karolina Przyjemny wystrój, jedzenie może być, obsługa do d...y !!! (1) Witam. Odwiedziłam lokal w dniu dzisiejszym tj. 03-01-2014 z mężem, córką... Anka Polecam! (2) Bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie stary KOS, gdzie bywałam nie raz. Byłam... lilhek Przyjemne miejsce (1) Zanim odwiedziłam Kosa, słyszałam dobre opinie o tym lokalu od znajomych.... P. K. Wolimy dawne bistro! (1) WYSTRÓJ lokalu jest świetny, muzyka w tle jest przyjemna, a OBSŁUGA bardzo... Marta PORAŻKA! (1) "Kosa" odwiedzaliśmy z mężem bardzo często. Można tam było bardzo smacznie i... Basia wole starego KOSA (1) Po remoncie: Poprawa: wystrój, obsługa i nic więcej... Pogorszenie: menu... eMGie Piękny wystrój i nic więcej (1) Byłam dziś w mężem w Restauracji Kos , podejrzewam ,że to moja ostatnia... Bolibrzuch ... (1) poszliśmy z kolegami do kosa zjeść. Ja wziąłem żurek- za 14zl- w ogolę nie... Łukasz jestem na tak! (1) krótki czas oczekiwania, porcje ogromne, ceny przystępne, kelnerki milutkie,... D. BEZNADZIEJNIE !!!!! (2) Po ostatniej wizycie która miała miejsce po długim remoncie, niestety byliśmy... BYLI KLIENCI