Okropnie (1) Jedzenie zostało podane przed talerzami, bo kelnerka... Michał Nie polecam (1) Wystrój bardzo przyjemny. Natomiast jedzenie kiepskie. Byłam ze znajomą w... Dorota Bardzo! (1) Odwiedziliśmy z mężem KOS w tygodniu ok 18.30. Dośc dużo ludzi. Ruch.... gdańszczanka
Pyszne jedzonko!!! (1) W Restauracji Kos jestem średnio 2-3 razy w miesiącu. Zawsze pyszne jedzenie,... Karolina Świetne jedzenie !!! (1) Odwiedziłem dziś restaurację ze znajomymi zamówiliśmy dania z wkładki... Sławek wszystko ok (1) jedzenie było bardzo smaczne, polecam! gb Rozczarowanie (1) Obsługa średnio zainteresowana klientami, na szczęście dania pojawiły się na... Ally To nie jest restauracja (1) Chyba w KOS zapomnieli, ze zeby klient wrocil to musi byc zadowolony.... Olka Jedzenie z mikrofalówki (1) Jedzenie jest obrzydliwe. Zamówiłam spaghetti z kurczakiem, szpinakiem i... Anigloss słabo (1) Wyjście z rodzinka i znajomymi. Po spacerze po starówce zglodnielismy padło... Darek Super miejsce na sniadanie (1) Wybralam sie z przyjaciolmi na sobotnie sniadanie. kazdy zamowil cos innego,... hippie8 Niestety nie mogę polecić jedzenia... (1) Bardzo miła obsługa, przyjemny wystrój, salka dla dzieci za to też plus.... Agnieszka nie polecam (1) W walentynki wybraliśmy się z narzeczona do restauracji Kos na kolacje.... Zniesmaczony słaboo (1) Ogromne plusy należą się KOS-owi za salkę dla dzieci. To ona mnie przyciąga... mmm Tragiczna obsługa za wysoką cenę (3) W dniu wczorajszym, tj. 25.10.2015 odwiedziliśmy Kosa by zjeść rodzinny obiad... Maciej Super miesjce, polecam! (1) Byłem w kosie z przyjaciółmi. Obsługa ok, nawet bardzo, klimat zdecydowanie... Adam Tragedia to mało powiedziane!!! (2) Pisaliśmy już 2 tygodnie temu, ale KOS zablkował naszą opinię na swój temat.... UlMa Pysznie w KOSie :) (1) Wszyscy, którzy chcą spróbować pysznego jedzenia w przystępnej cenie, a do... Ola godzinę czekałam na drugie danie!!!! (1) Zupa smaczna i podana szybko, ale na rybę czekałam godzinę. Gdy pytałam... Olga LUDZIE OMIJAJCIE KOSA Z DALEKA!!!!!!!!!! (1) Właśnie wróciłam z restauracji KOS to co tam podają nie nadaje się w ogóle do... Magda