POLECAM (1) Karol Wierzyniec 2 dni temu udaliśmy się z żoną do Kosa na kolację .Bardzo... Karol i Agata Wawrzyniec Polecam :) (1) W Kosie bywam od kilku lat i zawsze wszystko było w porządku. Dania bardzo... Banana Jedna z lepszych "starówkowych" knajp (1) Pomimo kilku ostatnich negatywnych komentarzy wybraliśmy się z mężem do KOS'a... Sylwia
porażka (1) Tragedia. Był wieczór ale klienci jeszcze byli, pani kelnerka podeszła dość... Zosia Porażka (1) Chodziliśmy regularnie do Kosa bo było dobre jedzenie, stosunkowo niedrogie i... Olsen_gda POGORSZENIE 100% (1) W Kosie byłam kilkakrotnie napewno jednak z przykroscia po wczorajszej... Malwina porażka i wstyd (1) Pomijam ceny-które nagle skoczyły gwałtownie w górę, pomijam nawet obsługę,... Patrycja Jest ok (1) Czas oczekiwania na zamówienie krótki, serwowane są duże porcje, mięsko,... enemi KOS rządzi, KOS radzi, KOS nigdy Cię nie zdradzi!!! (1) Zakochaliśmy się w KOSie od pierwszego zjedzenia. Kilka razy w roku... Zosia, Emilka, Michał Masakra !!! (1) Nie mogę inaczej tego napisać jak masakra !!! Ziemniaki dostałem chyba po... Gość poza pizzą jest ok (1) polecam dania obiadowe, sałatki i makarony. Naprawde duże porcje, mięska... bb NIESAMOWITA KNAJPA W CENTRUM GDANSKA! (1) Nie sądziłam,że w centrum Gdańska jest realne zjeść tanio,duuuużo i pysznie... Malwina kielbasa pepperoni to zwykly serdelek podsmazony na patelni (1) Wlasnie siedze w restauracji z moja ukochana ktora postanowilem zabrac w... BOrut Smacznie i nie drogo !! (1) Polecam w 1oo% !! Obsługa miła i szybka !! Menu proste i dobrze opisane !... Edya Polecam gorąco!!! (1) Veni, vidi... i popełniłem grzech obżarstwa!!!! Jedzenie fantastyczne,... Andrzej, Longford — Gdańsk Moja ostatnia wizyta w KOSIE (1) Byłam w KOSIE kilkakrotnie, pierwszy raz latem 2009 roku. Od tego czasu... Barbara polecam, ale... (1) Bywam w Kosie często od jakiś trzech lat. Obsługa bardzo sympatyczna, nie... Alina Po powrocie do RFN mam zawsze problem zmalymi porcjami. (2) Cos wspaniałego .Porcje bombowe i bardzo smaczne.Obsługa bez zarzutu,kucharz... Edmund z Düren RFN Bardzo fajnie (1) jestem częstym bywalcem Kosa i próbowałem tam już parę potraw. Wszystkie są... Prince Najgorsza pizza w zyciu !! (1) W niedzielne popołudnie wybrałem się do bistro KOS bo słyszałem wiele... gosc