Polecam! (1) Jedzonko pyszne! Szczególnie pierś z kurczaka ze szpinakiem :) Odwiedzamy z... Aga moze byc.... (1) wszyscy mi polecali no i wkoncu poszlam z rodzina .... jedzonko ok ,ceny... aga Goraco Polecam (1) Odwiedzilem bistro kilkakrotnie i jestem zadowolony. Co dla mnie... Pawel
Smacznie (1) Smacznie i przyjemnie :)jedzonko podane dobrze nie odstraszajaco :) Porcje... Gdanszczanka Polecam (1) Jestem stałym bywalcem Bistro Kos.Jadam tam codziennie.Super sprawa to danie... ec Coraz gorzej:( (1) W Kosie jadałem regularnie kilka razy w miesiącu od jakichś 3 lat. Z... "Były"" Stały Klient skandal! (1) skandalem jet to że dopiero teraz odkryłam ta knajpke!! za niewielkie... Ania miłe zaskoczenie (1) jestem pod wielkim wrażeniem przystępności cen, wilkości potraw i kompetencji... Maja nelefantino - opinia (1) Najlepsza pizza. Najwiekszy i bardzo smaczny schabowy. Super placki. Ogólnie... nelefantino Bywalka (1) Jadam tam od dłuższego czasu. Zawsze jest tam ruch. Nie widziałam tego lokalu... zakochana Bardzo polecam (1) Jeśli odwiedzacie Gdańsk to obowiązkowo powinniście przynajmniej jeden obiad... asta jak ktoś ma za dużo czasu ;) (1) widać menu ciekawe , ale doczekać się na kogokolwiek z obsługi to koszmar... zniechęcony Pierwsza wizyta i jestem zawiedziony... (1) Witam Czytałem treści tutaj zamieszczone i zapisałem sobie Bistro Kos jako... S Super pizza w 15 minut (1) Ostatni dzień jarmarku, jesteśmy głodni jak wilki, idzemy do kosa, bo dużo... JR beznadziejnie! omijac z daleka (1) radze omijac to miejsce. porcje-owszem wielkie ale co z tego skoro zrobione... c.r beee polecam dania obiadowe (1) w środku wystrój taki sobie i jedna toaleta, ale za to na zewnątrz bardzo... fafik tak sobie (1) zamówiłam sałatkę sałata była niedomyta, szynka słabej jakości jajko... paola KOSZMARNE CENY!!! (1) JAK NA TAKIE CENY TO JEDZENIE BEZNADZIEJNE, PORCJE OWSZEM BARDZO DUZE ALE CO... KLIENTKA Pozytywnie :) (1) Do Kosa idę tylko wtedy, gdy konam z głodu, inaczej nie dałabym rady zjeść... ninurta Polecam!! (1) Zestawy obiadowe są wyśmienite a do tego porcje są faktycznie bardzo duże. W... masia22