POLECAM

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
JA POLECAM HOTEL MURAT W REDZIE. MIAŁAM TAM SLUB W SIERPNIU REGO ROKU. BYŁO SUPER. SALA BANKIETOWA NA120 OSÓB, PIĘKNA, ELEGANCKA. JEDZENIE BARDZO DOBRE, NIEDROGO OK. 100 - 120 OD OSOBY. SAMA MIESZKAM W SOPOCIE I SZUKALAM CZEGOŚ DOBREGO BLIŻEJ I W DOBREJ CENIE, NIE ZNALAZŁAM.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: POLECAM

Ja tez w Muracie mialam wesele w sierpniu zeszlego roku i musze przyznac ze obsluga i sala na swiatowym poziomie (ceny w zaleznosci od menu - a jest w czym wybierac- ale takie standardowe w cenie ok 100-120zl) Jedna sprawa nieco zawalila nam wszystkim zabawe - choc organizatorzy mowili o klimatyzacji to niestety przy sierpniowych upalach w sali SIE NIE DALO WYTRZYMAC. A musze dodac ze nastepnego dnia na swierzym powietrzu zorganizowali wspaniale 'wiejskie' poprawiny. Polecam!

Re: POLECAM

,

Inne tematy z forum

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...