Drogie Panie, serdecznie polecam ten klub jeśli chcecie pod okiem fachowego trenera zrzucić parę kilogramów oraz zmienić nawyki żywieniowe. Czasowo nie miałabym możliwości korzystać z zajęć fitness, które są o wyznaczonych porach. W związku z tym od kilku tat nosiłam się z zamiarem pójścia na siłownie :) Odważyłam się tego lata i była to jedna z najlepszych decyzji. Na siłowni spodziewałam się grona Panów którzy bez kontaktu z otoczeniem będą dążyli do celu, cokolwiek to dla nich znaczy :) i tu miłe zaskoczenie- chodzę do klubu codziennie rano i osoby które tam spotykam charakteryzuje bardzo wysoka kultura osobista. Szczególnie jednak polecam trenera Damiana- to była największa niespodzianka, że są na siłowni Panowie którzy rozumieją potrzeby kobiet! Rewelacyjnie dobrał mi trening do możliwości oraz polecił jak zmienić nawyki żywieniowe. Efekty są niewiarygodne! Po kilku tygodniach dokupiłam kolejny trening personalny i ten sam miły Pan zmienił ćwiczenia tak, aby dostosować je ponownie do już nowej formy i wagi :) Jedyny minus to czystość pod prysznicem, ale mam nadzieje że to przejściowe. GORĄCO POLECAM!!!