POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli ktoś myśli o makijażu permanentnym to tylko tutaj. Mam zrobione brwi metodą piórkową i efekt jest fantastyczny, koleżanki zazwyczaj nie wierzą, że to tatuaż, jestem ruda i trochę się bałam ale okazało się, że pełen profesjonalizm Pani wykonującej zabieg dał świetne rezultaty, odcień dobrany idealnie, lekko brązowe, lekko rude, super kształt. Zabieg nie należy do przyjemnych ale ekipa w LC robi wszystko, żeby klientka czuła się komfortowo, miła atmosfera, efekty można również obejrzeć na jednej z Pań tam pracujących, co mi bardzo pomogło, bo trochę strach opadł, gdy okazało się, że nie wygląda to upiornie tylko bardzo naturalnie. Z tej samej usługi skorzystała również moja Mama zachęcona moim wyglądem. Efekt równie świetny, niedawno skusiła się również na kreski na powiekach i teraz ja zachęcona jej wyglądem też o tym myślę. Polecam szczerze, i dodam dla zainteresowanych, że na brwiach byłam w ramach gruponu i ani przez sekundę nie doświadczyłam gorszego traktowania, co często się zdarza przy tego typu zakupach. Pozdrawiam.