Bożena - opinia (1) Bardzo miła ,kompetentna obsługa.Byłam już kilka razy i nie mogę sie doczekać... Bożena Bożena - opinia (1) Profesjonalna obsługa,miła atmosfera Bożena przedłużanie rzęs (2) Przedłużanie rzęs - zdecydowane TAK dla Pani Celinki :-) Przedłużanie rzęs... Kasia
przedłużanie rzęs (1) Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm rzęsy wykonane na idealnie. Mysle,... 1982 makijaż permanentny (1) zrobiłam sobie w tym gabinecie ostatnio brwi metodą piórkową i rzęski jestem... Inger przedłużanie rzęs (2) sympatyczna obsługa, przyjemny gabinet, fachowo wykonana praca. Nic dodać nic... gocha Niesamowity efekt! (2) Dostałam w prezencie kupon Grupera na przedłużanie rzęs w tym salonie.... Baśka POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jeśli ktoś myśli o makijażu permanentnym to tylko tutaj. Mam zrobione brwi... Ewa, Rumia polecam (1) Przedłużałam sobie rzęsy w tym zakładzie przed ślubem. Przemiła i... Agata super (1) Drogie panie,tak jak jest to w innych dziedzinach usług dużą miarę ma wpływ... klijętka jestem pod wrażeniem (1) Pełna profesjonalność usługi. Rzęsy wyglądają znakomicie. Nie spodziewałam... Barbara Bańka chińska (1) Faktycznie po pierwszej (jednej) wizycie nic nie widać, nie ma sie co... Selena Szwed fantastyczne miejsce (1) entuzjastyczne podejscie personelu, unikalna usluga biologiczny tatuaz, b... aleksandra Polecam ... :) (1) Bylam tutaj na kwasach. Zaskoczyl mnie personel ktory rowniez sklada sie z... Magdalena przedluzanie rzes - rewelacja (1) mialam ogromne watpliwosci co do przedluzania rzes z grupera jednak wizyta... agata kotowska