przedłużanie rzęs
Przedłużanie rzęs - zdecydowane TAK dla Pani Celinki :-) Przedłużanie rzęs odkryłam pod sam koniec 2010 roku. Przed LC Cosmetique korzystałam z usług w tym zakresie w dwóch innych salonach (Le Sourire oraz Salon Urody) i nie mogę powiedzieć, że było źle, wręcz odwrotnie, bo nie miałam żadnych zastrzeżeń, ale to co robi Pani Celinka nakładając mi sztuczne rzęsy to absolutne mistrzostwo świata :-)) Rzęsy uzupełniam co ok. 2-3 tygodnie, a ich wypadanie nie wynika z tego, że są źle przyklejone, bo albo odpadają z naturalną rzęsą (taka kolej rzeczy) albo na skutek urazu mechanicznego wynikłego z niedbalstwa niżej podpisanej.
Obsługa w salonie przemiła, Pani Celinka wspaniała, zaangażowana i dokładna, a efekty jej pracy moje koleżanki podziwiają zawsze :-) Cieszę się, że trafiłam do tego salonu, bo piękne rzęsy to mój priorytet. Aha, po 3-6 uzupełnieniach dostaję zabieg regeneracji rzęs gratis - w poprzednich salonach nawet o czymś takim nie słyszałam, już nawet nie mówię, że miałoby być gratis, ale w ogóle.
Obsługa w salonie przemiła, Pani Celinka wspaniała, zaangażowana i dokładna, a efekty jej pracy moje koleżanki podziwiają zawsze :-) Cieszę się, że trafiłam do tego salonu, bo piękne rzęsy to mój priorytet. Aha, po 3-6 uzupełnieniach dostaję zabieg regeneracji rzęs gratis - w poprzednich salonach nawet o czymś takim nie słyszałam, już nawet nie mówię, że miałoby być gratis, ale w ogóle.