POLECAM
Polecam zawsze wszystkim i wszędzie. Zajęcia były cudowne. Bardzo się cieszę, że przez przypadek na nie trafiłam. A szukałam długo zajęć ogólnorozwojowych z elementami muzyki. Wcześniej byłam w Akademii Przedszkolaka oraz w Makarace - niestety nie miały szans przy zajęciach u Pani Magdy. Moja córeczka od razu pokochała i rytmikę i Panią Magdę. To ciepła, spokojna osoba, która nawiązuje super kontakt z dziećmi. Zajęcia są urozmaicone, dzieci cały czas robią coś innego w trakcie zajęć, nie nudzą się, a godzina tak szybko upływa, że aż żal. Córeczka nie raz płakała, że już koniec. I zawsze cały tydzień czekała na kolejne spotkanie. Dużo wierszyków, piosenek, zajęć logopedycznych itd. Widać było ogromne postępy u mojej córki. Z zajęć na zajęcia była coraz śmielsza, więcej mówiła, śpiewała, otworzyła się na dzieci itd.. Bardzo dużo nam dały te spotkania, teraz jest gotowa na przedszkole i nie może się go doczekać, bo kojarzy sobie je już tylko z cudowną atmosferą, zabawą i dziećmi. Szkoda, że rok się skończył. Nadmienię jeszcze, że zaczęłyśmy zajęcia jak córeczka skończyła 2 lata.